Follow us

Αυτές είναι οι τσάντες που θα αναδείξουν την πιο θηλυκή και δυναμική πλευρά σου φέτος το φθινόπωρο

Οι τσάντες που είναι αφιερωμένες στην κάθε γυναίκα και τον δυναμισμό της

MissBloom TEAM
Courtesy of Carpisa

Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι στην καθημερινότητα της θα κληθεί να προσαρμοστεί σε πολλούς ρόλους όπως και το να αντιμετωπίσει καθημερινές προκλήσεις. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς μας για να αναλάβουμε με τόλμη και αυτοπεποίθηση όλα όσα μπορούν να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας μας είναι αναμφίβολα η γκαρνταρόμπα μας και τα κομμάτια που την απαρτίζουν.

Αυτές είναι οι τσάντες που θα αναδείξουν την πιο θηλυκή και δυναμική πλευρά σου φέτος το φθινόπωρο

Πέρα όμως από τα ρούχα που επιλέγουμε στην καθημερινότητα μας, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με το γούστο της κάθε γυναίκας όπως και ανάλογα με την περίσταση, οι τσάντες μας είναι αυτές που παίζουν κυρίαρχο ρόλο καθώς σε αυτές βασιζόμαστε στο πόσο ομαλά θα κυλήσει η μέρα μας τόσο λόγω της άνεσης που επιθυμούμε να μας προσφέρουν, όσο και λόγω της χρηστικότητας που επίσης αποζητάμε σε εκείνες, καθώς είναι γνωστό ότι σε μία γυναικεία τσάντα μπορεί κανείς να βρει σχεδόν τα πάντα.

Courtesy of Carpisa

Μετά από την επιστροφή μας από τις διακοπές και προσπαθώντας να προσαρμοστούμε στους ρυθμούς της πόλης, χρειαζόμαστε τσάντες οι οποίες θα υποστηρίζουν τις ανάγκες μας κάνοντας μας να εκφράζουμε την πιο δυναμική πλευρά του εαυτού μας.

Courtesy of Carpisa

Για τη νέα σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2023-24 η Carpisa εγκαινίασε τη συλλογή W-edition εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στις γυναίκες. Αυτό αποτυπώνεται στη νέα κολεξιόν της Carpisa με τον μελετημένο κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό που έχουν όλα τα κομμάτια της συλλογής όπως αποτυπώνεται και στο μότο της "Woman | Work | Wonder”, το οποίο συνοψίζει την ουσία της W-edition.

Courtesy of Carpisa

Η W- edition της Carpisa σχεδιάστηκε για να αναδείξει τη δύναμη, τη χάρη αλλά και την αποφασιστικότητα της κάθε γυναίκας, κάτι που καταφέρνει με τον πρακτικό σχεδιασμό, τις ευρύχωρες γραμμές όπως και με τα διαχρονικά χρώματα και τις ιδιαίτερες αποχρώσεις που συνδυάζονται με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου όποιο και εάν είναι το στιλ σου.

Courtesy of Carpisa

Shopping ή flap bags, shoulder bags, σακίδια πλάτης, όλα σχεδιασμένα για να είναι πρακτικά, ευρύχωρα και stylish. Οι τσάντες της W-edition είναι κατασκευασμένες από νάιλον και απομίμηση δέρματος ενώ οι φθινοπωρινές αποχρώσεις της συλλογής όπως το μαύρο, το onion pink, η απόχρωση της άμμου, του smokey green και του δαμασκηνί είναι τόνοι που εντάσσονται με άνεση και στιλ στην passepartout γκαρνταρόμπα σου.

Courtesy of Carpisa

Τα διαχρονικά χρώματα, τα θεμελιώδη σχήματα και ο πρακτικός τους σχεδιασμός αποδεικνύουν την ομορφιά της απλότητας ενώ όλα τα κομμάτια της συλλογής θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ο απόλυτος συνδυασμός θηλυκότητας και πολυχρηστικότητας.

Courtesy of Carpisa

Ανάλογα με την καθημερινότητα σου, το στιλ και τις ανάγκες σου, στην W-edition θα βρεις τα ιδανικά σχέδια με τα οποία θα ολοκληρώσεις με στιλ, θηλυκότητα, άνεση και δυναμισμό το κάθε σύνολο σου για κάθε πιθανή περίσταση.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Carpisa και στο www.carpisa.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ