Follow us

Οι φθινοπωρινοί συνδυασμοί που αξίζει να αντιγράψεις αυτό το σαββατοκύριακο

Τα φθινοπωρινά looks που θα φορούσε μία fashionista στις εξόδους του σαββατοκύριακου.

street style Splash News / Ideal Image

Το ημερολόγιο δείχνει πως διανύουμε τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, η θερμοκρασία έχει πέσει και σε συνδυασμό με το βροχερό τοπίο, έχουμε ξεκινήσει να συνειδητοποιούμε πως το καλοκαίρι έχει τελειώσει. Ως fashionistas, το θετικό που μπορούμε να βρούμε σε αυτό είναι πως μπορούμε να επαναφέρουμε στη ντουλάπα μας όλα τα φθινοπωρινά ρούχα που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε κομψά σύνολα. Το σαββατοκύριακο που πλησιάζει μάλιστα είναι η ιδανική ευκαιρία για να αντιγράψεις όλα τα looks που έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούν οι fashionistas στα social media.

Διαβάστε Επίσης

Κάποιοι από τους στιλιστικούς κανόνες που ακολουθούν οι fashion experts τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε είναι αφενός το layering και αφετέρου ο συνδυασμός καλοκαιρινών και φθινοπωρινών ρούχων. Για παράδειγμα, εάν δημιουργήσεις διαφορετικές στρώσεις από ρούχα μπορείς να αφαιρέσεις ή να προσθέσεις κάποιο αναλόγως με το αν κρυώσεις ή όχι. Αντίστοιχα, μπορείς να συνδυάσεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα με sneakers ή blazer, την ψηλόμεση λινή παντελόνα σου με λεπτό πουλόβερ ή να προσθέσεις ένα πουκάμισο μέσα από το καλοκαιρινό σου top.

Για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις τα πιο κομψά φθινοπωρινά looks όμως, συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποια Instagram posts, τα οποία θα σε εμπνεύσουν.

Τι φορούν οι fashionistas το ΣΚ

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ