Follow us

#OOTD | Το σοφιστικέ φθινοπωρινό look που φορούν όλες οι fashionistas θα ανανεώσει το ντύσιμό σου

Οι fashionistas έχουν ήδη αποφασίσει ποιο είναι το αγαπημένο τους look για το φθινόπωρο.

street style Splash News / Ideal Image

Ένα scroll down σε διάσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram αλλά και σε πλατφόρμες streaming όπως το TikTok είναι αρκετό για να παρατηρήσεις πως οι διάσημες fashionistas έχουν ήδη ενημερωθεί διεξοδικά για τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας της τρέχουσας σεζόν και έχουν ανακαλύψει κάποιους από τους αγαπημένους τους συνδυασμούς. Ανάμεσα σε όλα τα looks που μπορεί να δει κανείς στο προφίλ τους, εμείς ξεχωρίσαμε ένα σοφιστικέ σύνολο που αξίζει σίγουρα την προσοχή σου και ακολουθεί την τάση του quiet luxury.

Πιο συγκεκριμένα, οι fashionistas έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους, πολύ διαφορετικό και cool "κοστούμι" συνδυάζοντας γιλέκα σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ, το μαύρο, το λευκό με τζιν αλλά και tailored παντελόνια. Ολοκληρώνουν τα looks τους είτε με flat παπούτσια όπως οι μπαλαρίνες είτε με ψηλοτάκουνα όπως οι γόβες και τα mules ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση και το dress code που καλούνται να φέρουν εις πέρας.

Όπως είναι αναμενόμενο, αυτό το πολύ σοφιστικέ combo έχει καταφέρει να εμπνεύσει πολλές γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες είμαστε και εμείς, αφού πρόκειται για ένα easy to copy σύνολο που είναι ιδανικό για την περίοδο του φθινοπώρου και μπορείς να αντιγράψεις εύκολα. Σε περίπτωση όμως που χρειάζεσαι περισσότερη στιλιστική έμπνευση ή δεν σε έχουμε πείσει ακόμα για το εν λόγω combo, παρακάτω θα βρεις κάποια looks για να αποθηκεύσεις ή αντιγράψεις.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ