Follow us

Μετά το Tomato Girl, έρχεται το Frosty Girl | Πώς θα υιοθετήσεις την τάση που βλέπουμε παντού στα social media

Η απόχρωση που θα μας απασχολήσει, εκτός από κόκκινο τους επόμενους μήνες.

Frosty Girl Splash News / Ideal Image

Εάν κάθε σεζόν είχε ένα χρώμα που αναδεικνύεται ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής, το φούξια ή hot pink θα ήταν σίγουρα εκείνο που θα μας ερχόταν πρώτο στον νου. Η αλήθεια είναι πως το φούξια σε συνδυασμό με την τάση Barbiecore κατάφερε να εδραιωθεί για αρκετούς μήνες σε ό,τι αφορά το ντύσιμο, το μακιγιάζ, τη διακόσμηση. Κάθε τόνος της εν λόγω απόχρωσης κατάφερε να εισχωρήσει στη γκαρνταρόμπα μας τόσο πολύ που ακόμα και οι πιο απαιτητικές fashionistas, πείσθηκαν να το υιοθετήσουν.

Καπώς η τάση Barbiecore και η δύναμή της φαίνεται να φθείνει, το κόκκινο έρχεται να πάρει την εν λόγω θέση στην κορυφή των color trends. Αυτή η τόσο έντονη απόχρωση, πρωταγωνίστησε στις συλλογές των Stella McCartney, Bora Aksu, Nensi Dojaka, Christopher Kane, Bottega Veneta, The Row, Victoria Beckham, David Koma, Di Petsa, Eudon Choi, Alexander McQueen και Prada σε ρούχα και αξεσουάρ. Αμέσως τα social media, μετέφρασαν την εν λόγω τάση σε κωδικό όνομα όπως το "Tomato Girl" ή το "Strawberry Trend".

Εκτός από το κόκκινο όμως, υπάρχει ένα ακόμα color trend που βλέπουμε παντού στα social media, αλλά και στις νέες συλλογές των high street brands. Ο λόγος για την τάση "Frosty Girl".

Διαβάστε Επίσης

Το Frosty Blue στις πασαρέλες

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω τάση αφορά την παρουσία μίας απόχρωσης στις συλλογές που παρουσίασαν οι οίκοι μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024. Το Frosty Blue, δηλαδή μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του γαλάζιου στην πιο pastel εκδοχή εμφανίστηκε στις πασαρέλες των οίκων Loewe, Fendi, Khaite και Bottega Veneta.

Πώς θα προσθέσεις το εν λόγω trend στο στιλ σου;

Σύμφωνα με όλα όσα είδαμε στις συλλογές των οίκων, ένα πουλόβερ ή ένα midi φόρεμα είναι σίγουρα must have κομμάτια για να πετύχεις τον στόχο σου, να υιοθετήσεις δηλαδή το color trend του φθινοπώρου. Ένα σακάκι ή ένα παλτό είναι επίσης εξίσου κομψές επιλογές. Το πολύ θετικό με αυτή την τόσο ιδιαίτερη απόχρωση είναι πως συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα όπως το μαύρο, το καφέ, το λευκό, αλλά και με πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί, το κόκκινο και το κίτρινο, σε περίπτωση που θέλεις να πειραματιστείς με διάφορα combos.

Fendi F/W 2023-2024
Fendi F/W 2023-2024
Fendi F/W 2023-2024
Fendi F/W 2023-2024
Bottega Veneta F/W 2023-2024
Bottega Veneta F/W 2023-2024
Loewe F/W 2023-2024
Loewe F/W 2023-2024
Loewe F/W 2023-2024
Loewe F/W 2023-2024

Get the Trend

Πουκάμισο crop ριγέ Mango

Φούστα πλισέ ασύμμετρη Mango

Κασκόλ H&M

Πουκάμισο Oxford H&M

Φόρεμα με στενή μέση H&M

Μπουκλέ σακάκι H&M

Σκούφος Pull and Bear

Πουλόβερ Pull and Bear

Καπιτονέ μπουφάν Pull and Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ