Follow us

Ευελιξία, layering και διαχρονικότητα | Τα καλύτερα looks για τη δουλειά, το Σαββατοκύριακο και άλλες περιστάσεις

Τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τη φθινοπωρινή και χειμερινή σου γκαρνταρόμπα από τη νέα συλλογή της Calvin Klein.

Ευελιξία, layering και διαχρονικότητα | Τα καλύτερα looks για τη δουλειά, το Σαββατοκύριακο και άλλες περιστάσεις Courtesy of Calvin Klein

Κάθε σεζόν, παρατηρώντας τις επικρατούσες τάσεις της μόδας, αναζητάμε τα κατάλληλα κομμάτια για να υιοθετήσουμε όποιες απ' αυτές θεωρούμε ότι μας ταιριάζουν καλύτερα και να τις εντάξουμε αρμονικά στο στιλ μας. Για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24, είναι δύσκολο να παραβλέψουμε την τάση του quiet luxury που μάς προτρέπει να δημιουργήσουμε κομψά σύνολα με κλασικά κομμάτια σε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις, τα οποία διακρίνονται από εξαιρετική ποιότητα.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα συνδυάζει αριστοτεχνικά η νέα συλλογή της Calvin Klein για τη σεζόν Φθινόπωρο 2023, συστήνοντας όλα εκείνα που χρειαζόμαστε για να αγκαλιάσουμε και να εντάξουμε επιτυχημένα την τάση της "ήσυχης πολυτέλειας" και του μινιμαλισμού στην καθημερινότητα μας.

Ευελιξία, layering και διαχρονικότητα | Τα καλύτερα looks για τη δουλειά, το Σαββατοκύριακο και άλλες περιστάσεις

Στη νέα συλλογή της Calvin Klein, τα μεταβατικά basics ορίζονται από μία κλασική και ουδέτερη χρωματική παλέτα, ενώ οι εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες όλων των items, μας χαρίζουν αβίαστα κομψές εμφανίσεις σε όλες τις περιστάσεις. Στη δουλειά, στη βραδινή σου έξοδο, στις βόλτες σου το Σαββατοκύριακο, για το κυριακάτικο brunch, για την απόδραση από την πόλη, αλλά και για κάθε άλλη περίσταση που θα σου παρουσιαστεί. Τα κομμάτια της Fall - Winter 2023 συλλογής της Calvin Klein πρόκειται να σου εξασφαλίσουν τον elevated μινιμαλισμό που αναζητάς για να απογειώσεις τα looks σου.

Dress for the office

Για μία κομψή και επίκαιρη εμφάνιση στη δουλειά, μπορείς να επενδύσεις στο oversized λευκό σατέν πουκάμισο της συλλογής της Calvin Klein και να δημιουργήσεις ένα black & white look συνδυάζοντας το με το κομψό μαύρο παντελόνι με άνοιγμα στο τελείωμα. Ολοκληρώνεις το look με μία ζώνη και είσαι έτοιμη για day-to- night εμφανίσεις καθώς ένα τόσο διαχρονικό minimal look είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Calvin Klein

Key-pieces

Σατέν πουκάμισο, Calvin Klein.
Σατέν πουκάμισο, Calvin Klein.


Παντελόνι με άνοιγμα στο τελείωμα και ζώνη, Calvin Klein.
Παντελόνι με άνοιγμα στο τελείωμα και ζώνη, Calvin Klein.


After office drinks

Για τις απογευματινές εξόδους με τους φίλους σου, για καφέ ή χαλαρό ποτό, υιοθέτησε ένα σύνολο με casual και άνετο αέρα. Επίλεξε μία διαχρονική βαμβακερή cropped ζακέτα με κουμπιά σε μαύρο χρώμα, την οποία μπορείς να φορέσεις είτε σε layering με πουκάμισο ή t-shirt είτε μόνη της ως top. Συνδύασε την με ένα κλασικό μπλε denim παντελόνι σε άνετη γραμμή, δημιουργώντας ένα απόλυτα minimal και ταυτόχρονα stylish look για τη βόλτα σου.

CK fw23

Key- pieces

Cropped βαμβακερή ζακέτα, Calvin Klein
Cropped βαμβακερή ζακέτα, Calvin Klein

Ψηλόμεσο τζιν σε άνετη γραμμή, Calvin Klein.
Ψηλόμεσο τζιν σε άνετη γραμμή, Calvin Klein.

Saturday night fever

Η συλλογή της Calvin Klein για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2023 μπορεί να καλύψει και την κάθε ανάγκη που έχεις σε outfit για το Σαββατοκύριακο. Για τη βραδινή σου έξοδο μπορείς να κάνεις minimal επιλογές. Το αγαπημένο brand έχει πολλές να σου προσφέρει. Δοκίμασε τη midi φούστα από ανακυκλωμένο πολυέστερ σε μαύρο χρώμα και loose γραμμή, την οποία μπορείς να συνδυάσεις με το μαύρο μακρυμάνικο ribbed top με V neck και διακριτικά μαύρα κουμπιά, και ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες (για twist θα τις φορέσεις με κάλτσες). Το άνετο minimal total black look σου πρόκειται να σε αναδείξει στην πιο κομψά ντυμένη της βραδιάς.

Calvin Klein

Key- pieces

Slim μακρυμάνικο top ριμπ, Calvin Klein.
Slim μακρυμάνικο top ριμπ, Calvin Klein.

Φούστα από ανακυκλωμένο πολυέστερ, Calvin Klein.
Φούστα από ανακυκλωμένο πολυέστερ, Calvin Klein.


Take me to brunch

Για το brunch της Κυριακής, όλες θέλουμε να νιώθουμε χαλαρές έτσι ώστε να απολαύσουμε την ξεκούραστη αυτή ημέρα. Επομένως, το outfit που θα επιλέξεις για το brunch με τις φίλες σου οφείλει να είναι κομψό, άνετο και σύγχρονο. Υιοθετώντας την denim on denim τάση της σεζόν, προτίμησε μία denim φούστα από τη νέα collection της Calvin Klein και συνδύασε το με denim πουκάμισο ή / και denim jacket σε παρόμοια απόχρωση. Αντί για φούστα, βεβαίως, μπορεί πάντα να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν ή ακόμα κι ένα denim σορτς που θα βρεις στη συλλογή Calvin Klein, που φημίζεται διαχρονικά για τα denim κομμάτια.

Calvin Klein FW23

Key- pieces

Denim jacket cropped, Calvin Klein.
Denim jacket cropped, Calvin Klein.

Denim φούστα φούστα, Calvin Klein.
Denim φούστα φούστα, Calvin Klein.

Weekend Getaways' style

Σε αυτή τη μεταβατική εποχή, που ο καιρός δεν είναι ούτε πολύ ζεστός ούτε πολύ κρύος, οι αποδράσεις στη φύση για outdoor δραστηριότητες ή απλά χαλάρωση σε ήσυχα μέρη στο βουνό ή κοντά στη θάλασσα επιβάλλονται. Η συλλογή της Calvin Klein σου έχει όλα τα απαραίτητα κομμάτια και για αυτές τις περιστάσεις. Εμείς σου προτείνουμε ένα casual sporty outfit που θα μπορείς να φοράς από τώρα και όλο τον χειμώνα, και είναι ιδανικό όχι μόνο για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου αλλά και για τις χαλαρές βόλτες σου στην πόλη: Συνδύασε ριμπ ζιβάγκο σε μαύρο χρώμα με ένα ψηλόμεσο τζιν σε ίσια γραμμή και μαύρη απόχρωση και ολοκλήρωσε το look σου με το φουσκωτό jacket της συλλογής με μεταλλιζέ φινίρισμα και κουκούλα, το οποίο ανταποκρίνεται τέλεια στην hot τάση της νέα σεζόν, τα ασημί metallics.

Calvin Klein FW23

Key- pieces

Slim πουλόβερ, Calvin Klein.
Ριμπ ζιβάγκο, Calvin Klein.


Ψηλόμεσο τζιν σε ίσια γραμμή, Calvin Klein.
Ψηλόμεσο τζιν σε ίσια γραμμή, Calvin Klein.

Φουσκωτό τζάκετ, Calvin Klein.
Φουσκωτό τζάκετ με μεταλλιζέ φινίρισμα και κουκούλα, Calvin Klein

* Η συλλογή της Calvin Klein είναι διαθέσιμη στο calvinklein.gr, στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr