Follow us

Οι leather καμπαρντίνες που θα φοράς όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Μία leather καμπαρντίνα θα γίνει το go to πανωφόρι σου

Οι leather καμπαρντίνες που θα φοράς όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα Splash News / Ideal Images

Μπορεί ακόμα η θερμοκρασία να μην έχει υποχωρήσει αρκετά ώστε να φορέσουμε τις καμπαρντίνες και τα leather jackets που περιμέναμε από το καλοκαίρι για να βάλουμε. Οι μέρες όμως καθώς γίνονται όλο και πιο φθινοπωρινές, αρχίζουμε να επιστρατεύουμε τα πιο φθινοπωρινά looks μας για να είμαστε έτοιμες. Μπορεί το leather να μην μας εκφράζει κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγω της άστατης θερμοκρασίας, όσο όμως νυχτώνει είναι μία πολύ κομψή και stylish επιλογή που μας κρατάει ταυτόχρονα ζεστές.

Μία leather καμπαρντίνα είναι επένδυση για τη συλλογή μας καθώς είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορούμε να φοράμε για πολλές σεζόν, ταιριάζει με τα περισσότερα fashion items της γκαρνταρόμπας μας αλλά και μπορεί να μας εξυπηρετήσει στιλιστικά και πρακτικά τόσο το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα. Μία leather καμπαρντίνα ή μία με όψη δέρματος μπορείς να την βρεις σε ποικιλία χρωμάτων όπως και σε διαφορετικά μήκη.

Ένα leather trench coat μπορεί να συνδυαστεί με κομψότητα και ευκολία τόσο με τα casual looks σου όπως με ένα denim παντελόνι ή με μία φόρμα όπως και περισσότερο δημιουργικά όπως με μία φούστα ή φόρεμα συνδυασμένο με ankle boots, μπαλαρίνες ή sneakers.

Παρακάτω οι leather καμπαρντίνες που θα αναβαθμίσουν τα φθινοπωρινά και χειμερινά looks σου

Καμπαρντίνα, H&M

Καμπαρντίνα με ζώνη, Massimo Dutti

Μακρύ trench coat με φθαρμένη όψη δέρματος, Stradivarius

Καπαρντίνα δερμάτινο εφέ, Mango

Κοντή καμπαρντίνα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ