Follow us

Η Σοφία Καρβέλα συνδυάζει υποδειγματικά το αθλητικό κολάν στο πιο casual chic look για το ΣΚ

Το τέλειο look για τα χαλαρά ΣΚ του φθινοπώρου - και όχι μόνο.

MissBloom TEAM
Σοφία Καρβέλα Instagram@thesofiakarvela

Αναμφίβολα όταν ακούμε τις λέξεις "casual & chic style", η Σοφία Καρβέλα είναι από τις πρώτες που μας έρχονται στο μυαλό, μιας και πρεσβεύει αυτήν ακριβώς την αισθητική με το ντύσιμό της. Κάθε της outfit αποπνέει μια λιτή κομψότητα, που όμως δεν χάνει ποτέ πόντους άνεσης. Με λίγα λόγια, η σχεδιάστρια έχει καταφέρει αυτό που πολλές γυναίκες προσπαθούν να πετύχουν στην καθημερινότητά τους: να συνδυάζει αριστοτεχνικά μεταξύ τους διαφορετικού ύφους και στιλ κομμάτια, με στόχο όχι μόνο να δείχνει κομψή και μέσα στη μόδα, αλλά, κυρίως, να νιώθει άνετη. Και, φυσικά, το καταφέρνει, αφού κάθε της look αποτελεί αντικείμενο έμπνευσης.

September has come | Τα σύνολα της Σοφίας Καρβέλα που θα σου χαρίσουν το fashion inspo που χρειάζεσαι

Έτσι έγινε και πριν λίγες ώρες, με το πρόσφατο look της στο Μανχάταν να επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά όλα τα παραπάνω. Η δημοφιλής σχεδιάστρια κατάφερε να κάνει το αθλητικό κολάν να δείξει απίστευτα chic, δίνοντάς μας ιδέες για το πώς να το φοράμε στην καθημερινότητα, ακόμα και σε πιο καλές εξόδους. Φυσικά, το κολάν έχει πάψει εδώ και πολλές σεζόν να θεωρείται απλά ένα πρόχειρο ρούχο γυμναστικής, αφού οι fashionistas το εντάσσουν στην καθημερινότητά τους με κάθε τρόπο, ιδίως αν μιλάμε για κολάν σε ουδέτερες αποχρώσεις. Τι γίνεται όμως με το δαμασκηνί μωβ (ή άλλα, έντονα χρώματα) όπως αυτό που φόρεσε η Σοφία Καρβέλα;

Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τις μπαλαρίνες της με τον πιο φθινοπωρινό τρόπο

Λόγω και του περισσότερου κρύου που επικρατεί στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή, με το σκηνικό να είναι έντονα φθινοπωρινό, η σχεδιάστρια φόρεσε το μωβ κολάν της με μαύρο αθλητικό φούτερ, μαύρο oversized μπουφάν με εφέ καπιτονέ δέρματος, μπεζ κάλτσες και chunky αθλητικά. Ολοκλήρωσε το look της με cross-body τσάντα σε κόκκινο χρώμα (το top χρώμα της σεζόν), και στρογγυλά γυαλιά ηλίου.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ