Follow us

Η άνεση και ζεστασιά της Havaianas FW 2023 Collection

Η Havaianas συνεχίζει να καινοτομεί και να μας εκπλήσσει κάθε χρόνο.

MissBloom TEAM
Η άνεση και ζεστασιά της Havaianas FW 2023 Collection Courtesy of Havaianas

Η Havaianas δημιουργεί νέες συλλογές για τη σεζόν FW'23, ντύνοντας τις αγαπημένες σαγιονάρες, καθώς και τα υπέροχα σανδάλια, με συνθετική γούνα. Πλέον μπορείτε να κυκλοφορείτε με άνεση και ζεστασιά μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Η άνεση και ζεστασιά της Havaianas FW 2023 Collection

Η νέα συλλογή Slim Plush ήρθε για να κάνει ακόμη πιο χουχουλιάρικη την καθημερινότητά σας, καθώς διαθέτει συνθετική γούνα σε όλη την επιφάνεια όπου πατάει το πέλμα, αλλά και στα λουράκια. Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε τρεις εντυπωσιακές αποχρώσεις: μπεζ, κοραλί και γαλάζιο.

Η συλλογή Top Home Fluffy αποτελεί την εξέλιξη της παραδοσιακής συλλογής "Top" και διαθέτει μαλακή συνθετική γούνα στα λουράκια. Είναι διαθέσιμη σε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα, που περιλαμβάνει από παστέλ χρώματα, όπως απαλό ροζ και μπεζ, μέχρι και τις κλασικές αποχρώσεις του μαύρου και του λευκού. Διαθέτει επίσης και 2 μοντέλα με animal print για όσες αναζητούν μια πιο fashionable εναλλακτική.

Havaianas FW 2023 Collection

Η συλλογή You Malta Cozy είναι η χειμερινή εκδοχή της επιτυχημένης σειράς σανδαλιών "Havaianas You Malta". Τα σανδάλια της συλλογής που είναι επίσης ντυμένα με συνθετική γούνα, προσθέτουν μια σύγχρονη νότα στην καθημερινότητα σας και είναι διαθέσιμα σε 3 χρώματα: μπεζ, μαύρο και bronze.

Havaianas FW 2023 Collection

Η συλλογή FW23 περιλαμβάνει και μοναδικά αξεσουάρ που θα σας γίνουν απαραίτητα στα επόμενα ταξίδια σας. Ανακαλύψτε το Wash bag νεσεσέρ, το Toiletry Pouch που περιλαμβάνει 2 ξεχωριστές θήκες και το Wallet Logomania Carabiner.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ