Follow us

City breaks, business trips και ... ο γύρος του κόσμου | Ποιες τσάντες ταξιδιού θα χρειαστείς για να είσαι πάντα ευέλικτη και κομψή

Η Γαία Μερκούρη σου προτείνει τις καλύτερες βαλίτσες, σακίδια πλάτης, τσάντες ταξιδιού από τα Bag Stories.

MissBloom TEAM
City breaks, business trips και ... ο γύρος του κόσμου | Ποιες τσάντες ταξιδιού θα χρειαστείς για να είσαι πάντα ευέλικτη και κομψή Ottis Parisis

Τα ταξίδια βελτιώνουν τη ζωή μας- και κυρίως, ανοίγουν την ψυχή και την σκέψη μας. Όλες αγαπάμε τα ταξίδια και θα θέλαμε να μπορούμε να ταξιδέψουμε παντού! Πάντα θα διεκδικούμε μικρότερα ή μεγαλύτερα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά ακόμα και όταν αυτό δεν είναι εφικτό, υπάρχουν οι σύντομες αποδράσεις και εκδρομές στο εσωτερικό, που μας βοηθούν να πάρουμε μία ανάσα από την πολυάσχολη καθημερινότητα. Από τη λίστα με τα ταξίδια, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά στα επαγγελματικά ταξίδια, που μπορεί να περιλαμβάνουν συχνά αρκετή δουλειά, αλλά έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό, νέες εικόνες και εμπειρίες. Για κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, σε city breaks, business trips και μακρινά ταξίδια, χρειαζόμαστε κάτι πολύ βασικό: τις σωστές βαλίτσες και τσάντες ταξιδιού. Και σ' αυτή την περίπτωση, ο προορισμός μας δεν μπορεί παρά να είναι ένας: τα Bag Stories.

Η Γαία Μερκούρη ταξιδεύει με Bag Stories

Η Γαία Μερκούρη είναι από τα κορίτσια της γενιάς της που αγαπούν τα ταξίδια. Ο λογαριασμός της στο Instagram αποτελεί έμπνευση αναφορικά με τους προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού που το νεαρό μοντέλο επιλέγει για τις αποδράσεις της, όπως, επίσης, εμπνέει και με το στιλ της στα ταξίδια. Η Γαία Μερκούρη, λοιπόν, είναι εδώ για να σου προτείνει τα καλύτερα αξεσουάρ - βαλίτσες, σακίδια πλάτης, sac voyage, τσάντες ώμου- από τα Bag Stories, ώστε να ολοκληρώσεις τα travel looks σου με απόλυτα stylish και ενημερωμένο με βάση τα trends ύφος.

Τα καταστήματα Bag Stories σου προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη σειρά επώνυμων ειδών ταξιδιού για να ταξιδεύεις πάντα με ασφάλεια, άνεση και στιλ, όποιος κι αν είναι ο προορισμός σου. Στα Bag Stories θα βρεις ακριβώς τις τσάντες που χρειάζεσαι για κάθε σου ταξίδι: κομψές και λειτουργικές, εδώ θα βρεις βαλίτσες, trolley, sac voyage και beauty cases που ταιριάζουν στις δικές σου απαιτήσεις. Ακόμα, όμως, και στις καθημερινές στιγμές, στη δουλειά, στη βόλτα σου για καφέ ή στο μάθημα, τα Bag Stories σου έχουν τις καλύτερες λύσεις σε τσάντες, χαρτοφύλακες και back packs.

Στα Bag Stories θα ανακαλύψεις αμέτρητες επιλογές σε τσάντες και είδη ταξιδιού, από τα μεγαλύτερα brands της κατηγορίας, όπως Delsey, Porsche Design, Kipling, Bric’s, BG Berlin και Cabin Zero.

Οι επιλογές της Γαίας Μερκούρη

#1 Get the Glow

Μία από τις top τάσεις της σεζόν στη μόδα είναι τα metallics οπότε δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Γαία Μερκούρη επιλέγει να εντάξει το trend στο travel style της. Η metallic glow Kipling βαλίτσα μεσαίου μεγέθους που διάλεξε από τα Bag Stories, διακρίνεται για την πρακτικότητα της και το πόσο ελαφριά είναι, και αποτελεί την τέλεια επιλογή για ένα ταξίδι στην Ευρώπη που έχεις προγραμματίσει με την παρέα σου ή για μια ολιγοήμερη απόδραση σε κάποιον μαγευτικό προορισμό της Ελλάδας. Η βαλίτσα σου θα βάλει την απαραίτητη πινελιά λάμψης στο travel look σου, ενώ ένα metallic glow σακίδιο πλάτης Kipling (με ειδική θέση για τον φορητό σου υπολογιστή και άλλα εργαλεία) θα γίνει το αναπόσπαστο αξεσουάρ των casual looks σου στις καθημερινές εξορμήσεις του ταξιδιού- και όχι μόνο, γιατί αυτό το σακίδιο πλάτης μπορείς να το φοράς και στην πόλη.

Αν πάλι προτιμάς μία τσάντα ώμου που μπορεί να φορεθεί χιαστί, τότε αντί για το σακίδιο πλάτης μπορείς να επιλέξεις την Kipling τσάντα ώμου-χιαστί metallic glow της σειράς Gabbie και να ολοκληρώσεις το σετ από τσάντες ταξιδιού Kipling με το πορτοφόλι με πολλαπλές θήκες της σειράς Money Land- όπως έκανε και η Γαία.

#2 Pop of Color

Μια άλλη πολύ stylish και fun επιλογή για τις τσάντες που θα πάρεις στα ταξίδια σου είναι να διαλέξεις βαλίτσες, σακίδια και τσάντες ώμου με χρώμα. Η Γαία Μερκούρη για το δικό της μακρινό ταξίδι επένδυσε σε μία ανάλαφρη βαλίτσα μεσαίου μεγέθους από την Χ-Travel collection της Bric's σε γαλαζοπράσινο χρώμα, κατασκευασμένη από σατέν nylon που της δίνει μαζί με τις δερμάτινες λεπτομέρειες ένα εκλεπτυσμένο στιλ. Τα ίδια χαρακτηριστικά και χρώμα συναντάμε στο μαλακό και ανθεκτικό sac voyage, αλλά και το σακίδιο πλάτης της σειράς X-Collection της Bric's, που διάλεξε η Γαία για να ολοκληρώσει το σετ της από είδη ταξιδιού, ενώ δεν παρέλειψε να κρατήσει την ευρύχωρη τσάντα ώμου, με εξωτερικές και εσωτερικές τσέπες, από σατέν nylon από τη συλλογή X-Bag της Bric's, που μπορεί να φορεθεί με casual looks τόσο στο ταξίδι όσο και στην πόλη.

Το sea green, όπως και η σατέν επένδυση με λεπτομέρειες από δέρμα, στις βαλίτσες και τσάντες της συλλογής Bric's που επέλεξε το μοντέλο, θα εξασφαλίσουν φρεσκάδα και χαρούμενο στιλ στην εμφάνισή σου, ενώ η άνεση, η ευελιξία και η ευκολία που προσφέρει καθένα από τα αξεσουάρ του σετ το κάνει ιδανικό για κάθε ταξίδι σου, μικρό ή μεγάλο.

#3 Lady in Pink

Γαία Μερκούρη Bag Stories
Σακίδιο πλάτης και βαλίτσα trolley Turenne, Delsey, Bag Stories.

Πέρα από τις statement και bold επιλογές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ως traveler, υπάρχουν κάποιες πιο διαχρονικές - και κυρίως, πολύ ρομαντικές και θηλυκές. Οι βαλίτσες και τα σακίδια σε ροζ χρώμα θα παραμείνουν η αξεπέραστη επιλογή για κάθε γυναίκα με ρομαντικό στιλ ή απλά αγάπη στην "κοριτσίστικη" αυτή απόχρωση που μπορεί να ταιριάξει με τα πάντα- ιδίως με τα total black look σου. Η Γαία Μερκούρη επέλεξε τη βαλίτσα trolley Turenne της Delsey σε χρώμα Peony, που το μικρό της βάρος και ο εργονομικός της σχεδιασμός, την κάνουν ιδανική για τα σύντομα ταξίδια σου στο εξωτερικό, τα business trips και κάθε άλλη απόδραση που απαιτεί ευκολία και ευελιξία. Την επιλογή της, η Γαία συμπληρώνει με το αδιάβροχο σακίδιο πλάτης της Delsey σε ροζ, με θέση για laptop, που γίνεται ιδανικό για κάθε look σου είτε σε ταξίδι είτε μέσα στην πόλη.

Δες περισσότερα ΕΔΩ.

Styling: Μπέτυ Πέτκογλου, Γιώτα Διονυσοπούλου

*Κάνε σήμερα τις αγορές σου στο https://www.bagstories.gr/ και στα καταστήματα: https://www.bagstories.gr/katastimata

*Ακολούθησε τα Bag Stories στα Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/bagstoriesgr
Ιnstagram: https://www.instagram.com/bag__stories/


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ