Follow us

5 αγορές που δεν πρέπει να κάνεις στη Black Friday

Οι αγορές που θα έκανε μία fashionista στη Black Friday.

black friday splash news / ideal image

Η αγαπημένη Παρασκευή του χρόνου για όλες τις fashionistas, δηλαδή η Black Friday πλησιάζει και εμείς είμαστε έτοιμες να κάνουμε τις αγορές που επιθυμούμε. Τα περισσότερα brands άλλωστε προσφέρουν ήδη εκπτώσεις τόσο στα ηλεκτρονικά όσο και στα φυσικά καταστήματα, συνεπώς έχουμε τον χρόνο να αποφασίσουμε σε ποια ρούχα και αξεσουάρ αξίζει να επενδύσουμε. Λίγο πριν τη μεγάλη ημέρα ωστόσο, χρειάζεται να γνωρίζεις ποιες είναι οι πέντε αγορές τις οποίες δεν πρέπει να κάνεις.

Μην αγοράσεις ρούχα ή αξεσουάρ άλλων σεζόν

Οι εκπτώσεις που προσφέρουν τα brands ενδέχεται να αφορούν σε ρούχα και αξεσουάρ από κάθε εποχή του χρόνου. Εάν όμως, ανακαλύψεις ένα μαγιό ή ένα ζευγάρι σανδάλια με έκπτωση, καλό θα είναι να μείνεις μακριά. Προτίμησε να επενδύσεις σε ρούχα που θα φορέσεις τη δεδομένη στιγμή. Κάπως έτσι, θα ανανεώσεις το στιλ σου, κάνοντας budget friendly αγορές.

Μην αγοράσεις ρούχα, για τα οποία δεν είσαι σίγουρη

Όσον εντυπωσιακό κι αν είναι ένα φόρεμα με παγιέτες ή ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα ή μοτίβο, εάν δεν είναι του στιλ σου, μην τα αγοράσεις επειδή έχουν καλή έκπτωση ή επειδή πιστεύεις πως θα τα φορέσεις κάποια στιγμή. Να θυμάσαι πως ο στόχος είναι να αγοράσεις ρούχα που σου ταιριάζουν τη δεδομένη στιγμή και πρόκειται να φορέσεις άμεσα.

Μην αγοράσεις ρούχα σε διαφορετικό νούμερο

Ανοίγοντας τη ντουλάπα μας, όλες οι γυναίκες έχουμε ένα ρούχο, το οποίο πρόκειται να φορέσουμε όταν χάσουμε κάποια κιλά. Όποιο ρούχο κι αν αποκτήσεις, φρόντισε να είναι σε νούμερο και γραμμή που ταιριάζει και αναδεικνύει τη σιλουέτα σου τώρα.

Μην αγοράσεις ρούχα εάν σε συμφέρει η έκπτωση

Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να παρασυρθείς από τη μείωση τιμών που προσφέρουν πολλά brands λόγω της Black Friday. Ωστόσο, λίγο πριν φτάσεις στο ταμείο, φρόντισε να ελέγξεις εάν σε συμφέρει όντως η έκπτωση. Ενδέχεται να είναι ελάχιστη ή να μην είναι εκείνη που νόμιζες. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να είσαι σίγουρη πως αξίζει να αφοράσεις τον εν λόγω κομμάτι.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ