Follow us

3 tweed jackets από τη Mango που θα θέλεις να φοράς καθημερινά

Τα jackets που δεν θα αποχωρίζεσαι τα βρήκαμε στη Mango

3 tweed jackets από τη Mango που θα θέλεις να φοράς καθημερινά Splash News / Ideal Images

Κάθε εποχή του χρόνου αναζητάμε τα items τα οποία θα μας εξυπηρετούν στην καθημερινότητα μας και θα μας υποστηρίζουν στην καθημερινή αναζήτηση των outfits μας. Για να εξοπλίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια τα οποία θα μας διευκολύνουν στις day to day εμφανίσεις μας είναι σημαντικό να επενδύσουμε σε κομμάτια κλειδιά τα οποία θα μπορούμε να συνδυάζουμε διαφορετικά και έτσι να δημιουργούμε διαφορετικά looks. Για τη χειμερινή περίοδο έχουμε κάποια staple items στη συλλογή μας στα οποία γνωρίζουμε πως μπορούμε να βασιστούμε σε όποια περίσταση και εάν τα έχουμε ανάγκη έτσι ώστε να είμαστε στιλιστικά ασφαλείς και κομψά ντυμένες.

Τα αγαπημένα μας πουλόβερ είναι αναμφίβολα μια από τις πρώτες go to επιλογές μας σε ότι αφορά τις day to day εμφανίσεις μας και αυτό λόγω της άνεσης, της ζεστασιάς και του στιλ που μας προσφέρουν. Αυτό που θα μπορούσε με ευκολία να αντικαταστήσει τα sweaters μας είναι τα tweed cardigans τα οποία οι Γαλλίδες fashionistas δεν αποχωρίζονται ποτέ από τις χειμερινές εμφανίσεις τους. Τα tweed jackets ή cardigans είναι ένα διαχρονικό, κλασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογής μας που μπορούμε να συνδυάσουμε με πολλά από τα κομμάτια της συλλογής μας. Παντελόνια, παντελόνες, φούστες αλλά και φορέματα ταιριάζουν ιδανικά με τα φινετσάτα αυτά jackets που μπορούμε να βρούμε στην αγορά σε ποικιλία.

Εμείς στη Mango ανακαλύψαμε τρεις tweed jackets τις οποίες θα μπορείς να φοράς στο repeat και με αρκετούς διαφορετικούς συνδυασμούς, κάτι στο οποίο διευκολύνει το ουδέτερο χρώμα τους. Η πρώτη είναι μπεζ tweed με χρυσά κουμπιά, η δεύτερη μαύρη tweed και η τρίτη είναι γκρι σκούρα πλεκτή με λευκή κλωστή και με μια καρφίτσα για ένα glam touch.

Οι ζακέτες από τη Mango

Τζάκετ tweed κουμπιά πετράδια, Mango

Σακάκι τουίντ με τσέπες, Mango

Σακάκι tweed καρφίτσα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ