Follow us

Γαία Μερκούρη | Το ιδιαίτερο top που επέλεξε σε βραδινή έξοδο και μεταμόρφωσε απόλυτα το look της

Η Γαία Μερκούρη προτίμησε ένα bold top και δημιούργησε ένα ιδιαίτερο βραδινό look

Γαία Μερκούρη | Το ιδιαίτερο top που επέλεξε σε βραδινή έξοδο και διαμόρφωσε απόλυτα το look της Instagram

Κάθε εποχή του χρόνου, με τις τάσεις που επικρατούν, θα υπάρχουν κάποιες τις οποίες θα μπορούμε να τις εντάξουμε με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια στις εμφανίσεις μας, ενώ άλλες τις οποίες μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο bold, μπορούμε να πειραματιστούμε και να τις δοκιμάσουμε στις βραδινές εμφανίσεις μας. Οι τάσεις τις οποίες μπορούμε να δοκιμάσουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στα σύνολα μας, καθώς μπορεί να μην ταιριάζουν με τα everyday looks μας, όπως την τάση του έντονου κόκκινου όπου χωρίς αμφιβολία πρόκειται να υιοθετήσουμε με μεγαλύτερη στιλιστική άνεση σε μία βραδινή εμφάνιση όπου θέλουμε να ξεχωρίσουμε, όπως και την τάση των metallics αλλά και τη leather τάση, η οποία μας προτρέπει να επενδύσουμε και να τολμήσουμε να δοκιμάσουμε faux leather κομμάτια όλων των ειδών.

Μπορεί οι leather φούστες να είναι ο συνηθέστερος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να υιοθετήσουμε το trend, τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές περιστάσεις, στην αγορά όμως μπορούμε να βρούμε μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη ρουχισμού σε δερμάτινη όψη. Καμπαρντίνες, παλτό, blazers, παντελόνια, φούστες και φορέματα κάθε μήκους όπως και tops είναι κάποιες από τις leather επιλογές από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και στο στιλ μας.

Παρόλο που μία leather φούστα είναι αυτή που εντάσσεται με μεγαλύτερη ευκολία στα σύνολα μας, όποιο και εάν είναι το στιλ μας, και τα άλλα κομμάτια που μας προτείνονται είναι εύκολο να συνδυαστούν με το σωστό styling στη σωστή περίσταση.

Το fashion inspo για να φορέσουμε ένα leather top μας την έδωσε η Γαία Μερκούρη η οποία προτίμησε το ιδιαίτερο item σε βραδινή της έξοδο. Συγκεκριμένα, η Γαία Μερκούρη επέλεξε ένα αμάνικο leather top μαύρου χρώματος το οποίο συνδύασε με denim παντελόνι σε γκρι σκούρα απόχρωση και μαύρη δερμάτινη ζώνη.

Ο συνδυασμός του leather top με το denim είναι ένα αρμονικό styling combo το οποίο μπορείς να ταιριάξεις με διαφορετικούς τρόπους στα μέτρα σου. Μπορείς να προτιμήσεις τζιν παντελόνι άλλης απόχρωσης ή μία denim φούστα για ένα περισσότερο θηλυκό look.

Δες την εμφάνισή της


Γαία Μερκούρη | Το ιδιαίτερο top που επέλεξε σε βραδινή έξοδο και μεταμόρφωσε απόλυτα το look της

Leather tops to get the look

Top στράπλες με όψη δέρματος, Zara

Δερμάτινη μπλούζα με φερμουάρ μπροστά, H&M

Στράπλες μπούστο με όψη δέρματος, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ