Follow us

Τα blazers είναι πάντα καλή ιδέα | Αυτά που ξεχωρίσαμε αυτή την εποχή

Τα blazers είναι πάντα καλή ιδέα | Αυτά που ξεχωρίσαμε αυτή την εποχή Splash News / Ideal Images

Υπάρχουν λίγα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας τα οποία μπορούν να μας προσφέρουν τόσες διαφορετικές επιλογές συνδυασμών όπως και μια αυτόματη αναβάθμιση του συνόλου μας με το που τα φορέσουμε. Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι αναμφίβολα τα blazers. Τα αγαπημένα μας σακάκια, μπορούν να ολοκληρώσουν το look μας σε κάθε πιθανή περίσταση δίνοντας ακριβώς την πινελιά που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να έχουμε δημιουργήσει ένα άψογα κομψό look.

Ένα από τα χαρακτηριστικά των blazers το οποίο μας κάνει να έχουν την ανάγκη να πληθαίνουν στη συλλογή μας, είναι πως μπορούμε να τα συνδυάσουμε κυριολεκτικά με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και να μας χαρίσουν ένα ολοκληρωμένο outfit το οποίο θα είναι απόλυτα stylish. Με tailored παντελόνια, με τζιν, με φορέματα, με φούστες, με φόρμες, πουλόβερ, φούτερ ή με κολάν. Με ό,τι και αν συνδυάσουμε ένα blazer είναι αναμφίβολο το ότι πρόκειται να κάνει το σύνολο μας να αναδειχθεί όπως και να το αναβαθμίσει.

Η γκάμα επιλογών μας στην αγορά για να αποκτήσουμε το blazer το οποίο θα ανανεώσει και θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις μας, είναι μεγάλη, και επειδή αλλάζοντας τα blazers στην καθημερινότητα μας μπορούμε να δημιουργήσουμε εντελώς διαφορετικά looks, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα σακάκια τα οποία είναι ιδανικά για την χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.

Τα σακάκια που ξεχωρίσαμε

Σακάκι tweed καρφίτσα, Mango

Σταυρωτό blazer, Zara

Blazer βελούδο με rib ύφανση, Sisley

Σταυρωτό blazer πιε ντε κοκ, Massimo Dutti

Βελούδινο μπλέιζερ με γυαλιστερή όψη σε χαλαρή γραμμή, Marks & Spencer

Ριγέ Σακάκι, Anna Riska

Σακάκι με δέσιμο, Pink woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ