Follow us

Τα στιλιστικά λάθη που χρειάζεται να αποφύγεις όταν φοράς παγιέτες

Πώς θα φορέσεις με στις τις παγιέτες.

pagietes Splash News / Ideal Image

Εκτός από τα λαμπάκια και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, δίχως αμφιβολία οι παγιέτες είναι οι leaders της festive περιόδου. Πρόκειται για τις λαμπερές πούλιες που στολίζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ρούχα μας, βοηθώντας μας να λάμψουμε ακόμα περισσότερο. Φυσικά, τα ρούχα με παγιέτες είναι η πρώτη μας σκέψη για τις glam εμφανίσεις που αφορούν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε προσεγμένες εμφανίσεις χωρίς κάποιο στιλιστικό ατόπημα. Πώς θα τα καταφέρουμε;

Διαβάστε Επίσης

Styling Tip 1

Η σημαντικότερη συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι πως θα χρειάζεται να υπάρχει ισορροπία στο look σου. Αυτό σημαίνει πως εάν φορέσεις ένα sequin φόρεμα, χρειάζεται να το συνδυάσεις με basic πανωφόρι όπως το μαύρο παλτό, αλλά και αξεσουάρ όπως οι μαύρες γόβες. Κάπως έτσι, θα αποφύγεις το οποιοδήποτε στιλιστικό ατόπημα.

Styling Tip 2

Εξίσου σημαντικό είναι να φορέσεις τις παγιέτες μόνο εάν πιστεύεις πως όντως ταιριάζουν στο προσωπικό στιλ και την αισθητική σου. Διαφορετικά, μπορείς να δημιουργήσεις κομψά και glam εμφανίσεις για τις γιορτές, φορώντας βελούδο, metallics ή glitter που ενδέχεται να σου ταιριάζουν περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ