Follow us

Chiara Ferragni | Συνδυάζει με stylish χειμερινό τρόπο δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν σε ένα look

Ο κομψός και εύκολος τρόπος για να συνδυάσεις δύο από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν

Chiara Ferragni | Συνδυάζει με stylish χειμερινό τρόπο δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν σε ένα look Instagram

Οι τάσεις της φετινής χειμερινής σεζόν είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Μπορούν εύκολα να υιοθετηθούν από γυναίκες που έχουν διαφορετικά στιλ με επιτυχία και στιλιστική ασφάλεια ενώ προτείνουν να αναδείξουμε την πιο κομψή εκδοχή του στιλ μας επιλέγοντας κλασικά και διαχρονικά κομμάτια που μας εξυπηρετούν στο να δημιουργήσουμε μία capsule wardrobe.

Η quiet luxury τάση είναι εκείνη που κυρίως μας προτείνει απλές και καθαρές γραμμές στα κομμάτια που επιλέγουμε, κάτι που επίσης μας εξυπηρετεί στο να τα συνδυάζουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Μία ακόμη κυρίαρχη τάση είναι εκείνη που θέλει το έντονο κόκκινο να πρωταγωνιστεί σε όλα τα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ έτσι ώστε να δημιουργήσουμε θηλυκά σύνολα που αποπνέουν δυναμισμό, ενώ το κόκκινο χρώμα, παρά την ένταση του, είναι επίσης ένα χρώμα που μπορούμε με ευκολία να το συνδυάσουμε με τα ρούχα της συλλογής μας, ακόμη και όταν το κόκκινο δεν θα είναι trend.

Στα παπούτσια της σεζόν, πέρα από τη δυναμική επιστροφή των high knee boots, οι μπαλαρίνες είναι ακόμα στο προσκήνιο με τις fashionistas να τις προτιμούν και στις χειμερινές εμφανίσεις τους. Τα αγαπημένα παπούτσια των Γαλλίδων μας προσφέρουν ένα θηλυκό preppy look που είναι κατάλληλο για τις πρωινές όπως και για τις βραδινές εμφανίσεις μας.

Το να συνδυάσει μία γυναίκα με επιτυχία δύο τάσεις σε ένα look μπορεί να είναι κάτι που μας φαίνεται κάπως δύσκολο όμως μπορούμε πάντα να στραφούμε στις fashion it girls για να μας χαρίσουν το fashion inspo που χρειαζόμαστε. Η Chiara Ferragni, κατάφερε να συνδυάσει την τάση του κόκκινου και το shoe trend της χρονιάς με έναν πολύ κομψό τρόπο που μπορούμε με ευκολία να υιοθετήσουμε.

Συγκεκριμένα, η influencer επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο two piece σε ιβουάρ απόχρωση το οποίο αποτελούταν από πλεκτό και δαντελένιο top και ασορτί mini σορτς. Το look της ολοκλήρωσε με τσαντάκι χειρός σε έντονη κόκκινη απόχρωση, μπαλαρίνες σε μαύρο χρώμα και maxi μαύρο παλτό.

Δες την εμφάνισή της


Πώς να εντάξεις τις παραπάνω τάσεις στις εμφανίσεις σου





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ