Follow us

Από το γραφείο στα απογευματινά cocktails | Τα festive looks για day to night εμφανίσεις την περίοδο των γιορτών

Τα ιδανικά σύνολα από τη συλλογή Calvin Klein για τις εμφανίσεις σου τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Από το γραφείο στα απογευματινά cocktails | Τα festive looks για day to night εμφανίσεις την περίοδο των γιορτών Courtesy of Calvin Klein

Οι ημέρες των γιορτών όλο και πλησιάζουν, αν και η εορταστική μας διάθεση έχει ήδη ξεκινήσει από την ημέρα που είδαμε τα πρώτα φωτάκια στους δρόμους ενώ απογειώθηκε με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σπίτι μας. Όσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην ημέρα των Χριστουγέννων και μετράμε αντίστροφα για το νέο έτος, το festive mood είναι εμφανές, τόσο στη διάθεση μας όσο και στα σύνολα τα οποία επιλέγουμε.

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς να προετοιμαζόμαστε στιλιστικά για τα looks που πρόκειται να φορέσουμε στα ρεβεγιόν, παρ' όλα αυτά, όλες οι ημέρες μέχρι την επίσημη άφιξη των γιορτών μας βρίσκουν σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα όπου επιλέγουμε περισσότερο τα formal κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας ή τα συνδυάζουμε με τα casual έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό και ήπιο festive look. Για αυτόν τον flawless συνδυασμό στις pre Christmas εμφανίσεις μας, το ιδανικό brand για να απευθυνθούμε είναι η Calvin Klein. Η συλλογή Holiday 2023 της Calvin Klein διαθέτει σύνολα για κάθε περίσταση και προτείνει μία σύγχρονη εκδοχή του festive dressing συνδυάζοντας glam κομμάτια σε απλές, φίνες γραμμές με denim essentials για ένα casual chic αποτέλεσμα.

Η εορταστική περίοδος μας προσφέρει πολλές και διάφορες περιστάσεις για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας styling combos, κάποιες όμως από τις πιο αγαπημένες μας περιστάσεις είναι τα after work drinks σε στολισμένα μαγαζιά παρέα με φίλους ή συναδέλφους. Για αυτές τις ημέρες χρειαζόμαστε outfits τα οποία θα μας χαρίζουν day to night άνεση, κομψότητα και στιλ, ενώ θα συμβαδίζουν τόσο με το επαγγελματικό πλαίσιο του γραφείου όσο και με την casual χαλαρότητα ενός after work cocktail.

Παρακάτω σου προτείνουμε τρία looks από την Holiday 2023 συλλογή της Calvin Klein που θα σου χαρίσουν το fashion inspo που αναζητάς.

Look 1

Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, την εορταστική περίοδο είναι πιθανό να επιλέξεις κομμάτια, γραμμές ή υφές που θα σε βάλουν εντελώς στο χριστουγεννιάτικο festive κλίμα. Για τις pre Christmas ημέρες, όπως και κατά τη διάρκεια των γιορτών, οι παγιέτες είναι ένα από εκείνα τα στοιχεία που μας παραπέμπουν ξεκάθαρα στην Xmas περίοδο και θέλουμε να εντάξουμε αρμονικά στο στιλ και τις εμφανίσεις μας. Η Holiday 2023 της Calvin Klein είναι η συλλογή που θα μπορέσεις να βρεις και να συνδυάσεις το sequin με το casual στοιχείο εύκολα και αβίαστα. Για ένα day to night look επέλεξε το cropped sequin top σε λευκό χρώμα και συνδύασε το με ένα ψηλόμεσο denim παντελόνι σε μαύρο χρώμα για ένα black & white, casual chic σύνολο. Εντυπωσίασε το πρωί στο γραφείο και ξεχώρισε στα after work drinks.

Από το γραφείο στα απογευματινά cocktails | Τα festive looks για day to night εμφανίσεις την περίοδο των γιορτών

Get the look

Camisole Τοπ Με Παγιέτες, Calvin Klein
Camisole τοπ με παγιέτες, Calvin Klein


Ψηλόμεσο τζιν σε ίσια γραμμή, Calvin Klein
Ψηλόμεσο τζιν σε ίσια γραμμή, Calvin Klein


Look 2

Οι περισσότερες γυναίκες όταν θέλουμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να δημιουργήσουμε ένα απόλυτα θηλυκό look, στρεφόμαστε στα αγαπημένα μας φορέματα. Όπως είναι λογικό, το φόρεμα το οποίο θα επιλέξουμε για να φορέσουμε στον επαγγελματικό μας χώρο και στη συνέχεια θα μας εξυπηρετήσει για την απογευματινή ή βραδινή μας έξοδο μετά το γραφείο, θέλουμε να ταιριάζει τόσο στη μία περίσταση όσο και στην άλλη. Ένα μαύρο φόρεμα μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή μας για πολλές περιστάσεις, ειδικά όμως στην περίπτωση που θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα day to night σύνολο, ένα LBD είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε. Για ένα πιο μοντέρνο look, συνδύασε το σατέν μαύρο φόρεμα με αλυσίδα στον λαιμό με ένα leather jacket σε μαύρο χρώμα. Τα δερμάτινα μποτάκια με πλατφόρμα από την Calvin Klein είναι το ιδανικό ζευγάρι για να ολοκληρώσεις το total black look σου.

Calvin Klein

Get the look

Σατέν Φόρεμα Με Αλυσίδα, Calvin Klein
Σατέν φόρεμα με αλυσίδα, Calvin Klein


Τζάκετ Από Συνθετικό Δέρμα, Calvin Klein
Τζάκετ από συνθετικό δέρμα, Calvin Klein


Δερμάτινα μποτάκια με πλατφόρμα, Calvin Klein
Δερμάτινα μποτάκια με πλατφόρμα, Calvin Klein

Look 3

Μπορεί πριν από τις ημέρες των Χριστουγέννων να δημιουργούμε εορταστικά looks και να έχουμε περισσότερη διάθεση για προσεγμένα σύνολα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αποχωριστούμε τα αγαπημένα άνετα casual outfits. Για casual festive looks τα οποία είναι απόλυτα ενημερωμένα με τις τάσεις μπορούμε να στραφούμε στην Calvin Klein. Ένα denim on denim look μπορεί να γίνει εορταστικό εάν συνδυάσεις μία midi denim φούστα με ένα denim jacket στην ίδια απόχρωση και ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ένα μακρυμάνικο top με διαφάνεια το οποία θα προσδώσει ένα touch of glam στο day to night outfit σου.

Calvin Klein
Denim Τζάκετ Σε Boxy Γραμμή, Calvin Klein
Denim τζάκετ σε boxy γραμμή, Calvin Klein

Μακρυμάνικο top με διαφάνεια, Calvin Klein
Μακρυμάνικο top με διαφάνεια, Calvin Klein

Denim Φούστα Maxi, Calvin Klein
Denim φούστα maxi, Calvin Klein

Η συλλογή της Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στο calvinklein.gr, στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ