Follow us

Τα κλασικά μαύρα πανωφόρια που ταιριάζουν με κάθε σύνολο του 2024

Τα παλτό που θα αναβαθμίσουν τα καθημερινά αλλά και βραδινά σου σύνολα

Τα κλασικά μαύρα πανωφόρια που ταιριάζουν με κάθε σύνολο του 2024 Splash News / Ideal Images

Λίγα κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας είναι το ίδιο σημαντικά στην καθημερινότητα μας όπως και στις ιδιαίτερες βραδινές εμφανίσεις μας όσο τα παλτό. Τα αγαπημένα μας πανωφόρια μάς προσφέρουν ζεστασιά, όπως και στιλ, ενώ ολοκληρώνουν το οποιοδήποτε outfit μας. Για να χαρακτηρίσουμε κάποιο παλτό της συλλογής μας διαχρονικό όπως και κλασικό, είναι σημαντικό να έχει απλή και καθαρή γραμμή όπως και ένα χρώμα το οποίο θα μας επιτρέπει να το συνδυάζουμε με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Αρκετά είναι τα χρώματα τα οποία μπορούν να αναλάβουν τον ρόλο του stylish πασπαρτού στις day to night εμφανίσεις μας, κανένα όμως δεν μπορεί να το κάνει με τόσο μεγάλη επιτυχία όσο το μαύρο χρώμα. Το μαύρο χρώμα σε ένα παλτό μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε κάθε πιθανή περίσταση ενώ επίσης μας προσφέρει τη δυνατότητα να μπορούμε να το επιλέγουμε όποιο κι αν είναι το στιλ του συνόλου μας. Ένα κλασικό μαύρο παλτό είναι επένδυση στην γκαρνταρόμπα μας φέρνοντας μας ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία μιας capsule wardrobe.

Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις τα κλασικά μαύρα παλτό τα οποία θα μπορούν να σου χαρίζουν μοντέρνα και κλασικά looks για αρκετές σεζόν.

Τα παλτό που επιλέξαμε

Trench από ανάμεικτο μάλλινο, Sisley

Παλτό Teddy, Benetton

Καμπαρντίνα με ψηλό γιακά και ζώνη, Marks & Spencer

Παλτό με κούμπωμα μοντγκόμερι, Zara

Χνουδωτό παλτό, H&M

Παλτό με κουκούλα και ζώνη, Pink Woman

Μακρύ Παλτό, Anna Riska

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ