Follow us

"The hug test" | Πώς θα καταλάβεις εάν το παλτό είναι πολύ μεγάλο ή μικρό για τη σιλουέτα σου

Πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο νούμερο σε παλτό.

trend Pixel Formula

Το παλτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του χειμερινού ντυσίματος και όχι άδικα. Είναι ένα πανωφόρι που μας κρατά ζεστές ακόμα και στην πιο χαμηλή θερμοκρασία, ενώ παράλληλα μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε το κρύο με κομψότητα και χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στο προσωπικό στιλ μας. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου με ένα -ή και περισσότερα- παλτό- για τον χειμώνα, χρειάζεται να γνωρίζεις πως θα κάνεις την καλύτερη επιλογή σε νούμερο.

Η επιλογή του λάθος μεγέθους άλλωστε είναι ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε οι γυναίκες, προτιμώντας παλτό που είναι αρκετά μεγαλύτερα ή μικρότερα από αυτό που μας ταιριάζει στην πραγματικότητα. Ευτυχώς για όλες μας λοιπόν, υπάρχει ένα χρήσιμο στιλιστικό tip που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου.

Τι ακριβώς είναι το "The hug test"

Σύμφωνα με το "The hug test" που προτείνουν οι fashion experts, όταν φορέσεις το παλτό σου, χρειάζεται να προσπαθήσεις να αγκαλιάσεις το σώμα σου, παρατηρώντας τα μανίκια. Σε περίπτωση που νιώθεις πως είναι αρκετά στενά, σημαίνει πως χρειάζεται να επιλέξεις ένα νούμερο μεγαλύτερο. Εάν παρατηρήσεις πως το μήκος από τα μανίκια είναι αρκετά μεγάλα, ενδέχεται να είναι πολύ μεγάλο το νούμερο για εσένα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το στιλιστικό tip είναι ένας εύκολος τρόπος για να επιλέξεις το κατάλληλο παλτό για εσένα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ