Follow us

Το denim παντελόνι της Μαίρης Συνατσάκη είναι το πιο άνετο που μπορείς να επιλέξεις φέτος τον χειμώνα

Το τζιν που θα φοράς ξανά και ξανά στην καθημερινότητα σου

Μαίρη Συνατσάκη @mairiboo

Τα παντελόνια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα όπως και στις χειμερινές μας εμφανίσεις, επειδή μας προσφέρουν την άνεση που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας αλλά και επειδή η πρακτικότητα τους στις everyday περιστάσεις είναι απαραίτητη. Αναμφίβολα, η πρώτη go to επιλογή μας είναι τα αγαπημένα μας τζιν. Τα τζιν μπορούμε να τα φορέσουμε από τις πρωινές έως τις βραδινές ώρες και να τα συνδυάσουμε με κάθε κομμάτι της συλλογής μας.

Τα τζιν παντελόνια διατίθενται σε μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε είδους περίσταση, σωματότυπο όπως και στιλ. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών όπως skinny, mom fit, καμπάνα, carrot fit, boyfriend fit, ψηλόμεσο, χαμηλόμεσο όπως και wide leg. Τα wide leg denim παντελόνια θα λέγαμε με σιγουριά πως εντάσσεται στην κατηγορία των άνετων παντελονιών που μπορεί να μας εξυπηρετήσει χαρίζοντας μας ένα stylish look, ευελιξία και άνεση.

Τα wide leg παντελόνια ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους ενώ ένα ψηλόμεσο παντελόνι του είδους πρόκειται να κολακεύσει ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα σου. Μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με στενά όσο και με φαρδιά tops, όπως και με πουκάμισα, cardigans, πουλόβερ αλλά και blazers.

Ένα σύνολο που το χαρακτηρίζει η άνεση και το στιλ, δημιούργησε η Μαίρη Συνατσάκη σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε να φορέσει ένα wide leg denim παντελόνι σε μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε αρμονικά με ένα oversized πλεκτό πουλόβερ σε μπεζ χρώμα. Το look της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers.

Δες την εμφάνισή της

Το denim παντελόνι της Μαίρης Συνατσάκη είναι το πιο άνετο που μπορείς να επιλέξεις φέτος τον χειμώνα

Wide High Jeans, H&M

Ψηλόμεσο τζιν με φαρδιά μπατζάκια , Marks & Spencer

Ψηλόμεσο τζιν wide leg, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ