Follow us

Dsquared2 | Τα δίδυμα αδέρφια και η "makeover machine" στη νέα Fall 2024 συλλογή

Πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι τα δίδυμα αδέρφια;

Dsquared2 Courtesy of Dsquared2

Η ανδρική εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο άνοιξε την αυλαία της πριν κάποιες ημέρες με το brand Dsquared2 να παρουσιάζει τη συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο 2024. Για την εν λόγω collection, οι σχεδιαστές και αδέρφια Dean και Dan Caten εμπνεύστηκαν από τους εαυτούς τους και συνεργάστηκαν με μοντέλα που είναι επίσης δίδυμα αδέρφια. Πιο συγκεκριμένα, το σκηνικό της πασαρέλας ήταν ολόλευκο, ενώ υπήρχε μία "makeover machine”. Στην πρώτη τους εμφάνιση, τα μοντέλα φορούσαν τις streetwear δημιουργίες των σχεδιαστών, ενώ στη συνέχεια και κάπως σαν μαγεία, εμφανίζονταν εκ νέου φορώντας πιο glam looks.

Όπως δήλωσαν οι σχεδιαστές "Για αυτή τη συλλογή, η πηγή έμπνευσης ήρθε από εμάς τους ίδιους. Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν πως τα δίδυμα είναι ολόιδια, ενώ συχνά έχουν πολύ διαφορετικές προσωπικότητες. Αυτό το show είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμάς να δείξουμε τις διαφορετικές πλευρές μας μέσα από τις street, αλλά και τις βραδινές δημιουργίες που παρουσιάστηκαν από διδύμους".

Όσον αφορά στη συλλογή και τις δημιουργίες, κάποια από τα στοιχεία που ξεχωρίσαμε είναι τα άκρως θηλυκά φορέματα τόσο με cut-outs τόσο εκείνα που έχουν δημιουργηθεί από δέρμα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η ευρεία γκάμα από πανωφόρια όπως τα μπουφάν, οι γούνες και τα τζάκετ που είναι διακοσμημένα με ασημί παγιέτες.

Το βίντεο του show

Δες εδώ τη συλλογή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ