Follow us

H Hλιάνα Παπαγεωργίου προτείνει έναν μοντέρνο τρόπο για να φορέσεις τη faux γούνα

Δείξε cool ακόμα και με την πιο "κυριλέ" γούνα.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Μια (οικολογική) γούνα δεν είναι μόνο ένα από τα πιο ζεστά - και διάσημα - πανωφόρια του χειμώνα, διαχρονικά. Είναι επιπλέον ένα από τα πιο stylish, αναβαθμίζοντας στο λεπτό ακόμα και το πιο λιτό outfit. Γι' αυτό άλλωστε οι faux furs είναι τόσο δημοφιλείς ανάμεσα σε χιλιάδες γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας - ακόμα και στα κορίτσια της Gen Z, που τις εντάσσουν μέχρι και στο καθημερινό τους ντύσιμο, με κάθε δυνατό τρόπο.

5 looks που θα σε πείσουν πως μία faux γούνα είναι το ιδανικό πανωφόρι για τον χειμώνα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται ότι αγαπά τις γούνες, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει μέσα σε κάποια εντυπωσιακή και μακριά faux fur. Αυτή τη φορά, μάς έδειξε έναν πολύ σύγχρονο τρόπο για έναν έξυπνο συνδυασμό, που θα μας επιτρέψει να φορέσουμε τη γούνα μας στην καθημερινότητα, ακόμα και στις χαλαρές βόλτες.

Οι Ελληνίδες celebrities προτείνουν τους πιο chic τρόπους για να φορέσεις μία faux γούνα

Συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια συνδύασε την σκούρα καφέ μακριά γούνα της με λεπτό ζιβάγκο, ψηλοτάκουνα μποτάκια και τσάντα σε ασορτί καφέ αποχρώσεις, που έκαναν αντίθεση με το γαλάζιο τζιν της. Η λεπτομέρεια δε που έκανε τη διαφορά εξισορροπώντας την "επισημότητα" της γούνας ήταν το σπορ jockey της, που έκανε το ντύσιμο να δείξει πιο athleisure και κατάλληλο για ένα πρωινό Σαββάτου.

Δες το look:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ