Follow us

Οι Ελληνίδες celebrities προτείνουν τους πιο chic τρόπους για να φορέσεις μία faux γούνα

Οι Ελληνίδες celebrities φόρεσαν το πιο ζεστό πανωφόρι του χειμώνα.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Πολύ συχνά, οι στιλιστικές επιλογές που κάνουν οι Ελληνίδες celebrities αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Οι ίδιες ανεβάζουν τα looks που δημιουργούν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, προτείνοντας μας διάφορα combos για τις ημέρες που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Φέτος τον χειμώνα μάλιστα, οι Ελληνίδες celebrities φαίνεται πως έχουν στρέψει την προσοχή τους σε ένα κομψό και statement πανωφόρι, δηλαδή τη faux γούνα, φορώντας τη με ποικίλους τρόπους.

Διαβάστε Επίσης

Ζεστές, πολύ cozy και ακόμα περισσότερο κομψές, οι faux γούνες είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για την περίοδο του χειμώνα, ώστε να νιώθεις cozy ακόμα και τις ημέρες με αρκετά χαμηλή θερμοκρασία. Όσον αφορά στις περιστάσεις που μπορείς να τη φορέσεις, εδώ τα πράγματα αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον. Αρχικά, η γούνα ήταν must κυρίως για επίσημες εμφανίσεις. Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στο street style και έγινε ένα πανωφόρι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, ακόμα και με μία πιο casual προσέγγιση. Σε κάθε περίπτωση, η faux γούνα είναι κατάλληλη για day to night εμφανίσεις.

Σε περίπτωση λοιπόν, που χρειάζεσαι λίγη περισσότερη έμπνευση για τους τρόπους που μπορείς να φορέσεις το εν λόγω τόσο ιδιαίτερο και ζεστό πανωφόρι, τα παρακάτω πέντε celebrity looks είναι ιδανικά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αθηνά Οικονομάκου

Κλέλια Ανδριολάτου

Τόνια Σωτηροπούλου

Βάσια Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ