Follow us

Η Βάσια Κωσταρά ακολούθησε τη σημαντικότερη στιλιστική συμβουλή για το πολύ κρύο

Το χειμερινό look της Βάσιας Κωσταρά είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Αυτές τις ημέρες, η θερμοκρασία είναι ιδιαιτέρως χαμηλή, δημιουργώντας μας μία νέα fashion πρόκληση. Να ντυθούμε δηλαδή κατάλληλα ώστε να προστατευτούμε από το κρύο χωρίς ωστόσο να κάνουμε την παραμικρή έκπτωση στο προσωπικό στιλ μας. Ευτυχώς για όλες μας υπάρχουν styling tips που πρόκειται να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας. Ένα από αυτά ακολούθησε πρόσφατα και η Βάσια Κωσταρά.

Διαβάστε Επίσης

Η σχεδιάστρια μόδας που προσφέρει συχνά στιλιστική έμπνευση με τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε ένα Instagram story, στο οποίο φαίνεται να φορά ένα μαύρο ζιβάγκο με ψηλόμεσο tailored παντελόνι με πιέτες. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα λευκό slearling παλτό με μαύρες λεπτομέρειες.

Διαβάστε Επίσης

Σε αυτή την εμφάνιση, η Βάσια Κωσταρά ακολούθησε την αγαπημένη στιλιστική συμβουλή των fashion experts για τις ημέρες με πολύ κρύο. Σύμφωνα με αυτή, η σημαντικότερη επιλογή που χρειάζεται να κάνεις είναι εκείνη του πανωφοριού, αφού αυτό θα σε προστατεύσει. Προτίμησε παλτό από υφάσματα όπως το μαλλί ή το κασμίρι, faux γούνες ή jackets με shearling επένδυση, ώστε να δημιουργήσεις τις πιο cozy εμφανίσεις.

Το χειμερινό look της Βάσιας Κωσταρά

vassia_kostara

Το πιο χρήσιμο στιλιστικό trick για το κρύο είναι το layering

Ευτυχώς για όλες μας, δεν υπάρχουν κανόνες. Χρειάζεται απλώς να αφήσεις τη στιλιστική σου φαντασία ελεύθερη και να δοκιμάσεις διαφορετικούς συνδυασμούς. Φόρεσε πουκάμισα μέσα από φορέματα, ζιβάγκο ή μπλούζες μέσα από πουκάμισα, μπλούζες με διαφορετικά μήκη, t-shirts μέσα από πουλόβερ. Μπορείς επίσης να πειραματιστείς με διαφορετικές υφές και αποχρώσεις, δημιουργώντας έτσι είτε tone to tone σύνολο είτε color blocking συνδυασμούς. Εκτός από τα ρούχα όμως, το layering μπορεί να επιτευχθεί και με τα πανωφόρια. Για παράδειγμα, μπορείς επάνω από το σακάκι σου να προσθέσεις ένα παλτό ή ένα μπουφάν ή επάνω από το δερμάτινο τζάκετ σου να προσθέσεις μία κάπα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ