Follow us

Η Μαρία Μπακοδήμου αποδεικνύει πως τα pastel είναι μία stylish επιλογή και τον χειμώνα

Το total look της Μαρίας Μπακοδήμου που μας ενέπνευσε να δοκιμάσουμε τις pastel αποχρώσεις τον χειμώνα

Η Μαρία Μπακοδήμου αποδεικνύει πως τα pastel είναι μία stylish επιλογή και τον χειμώνα Instagram

Κάθε εποχή επιλέγουμε συγκεκριμένες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας, με τις αποχρώσεις αυτές να λειτουργούν ως σήμα κατατεθέν της εκάστοτε σεζόν. Οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις είναι εκείνες που είναι περισσότερο σύνηθες να προτιμώνται την περίοδο του χειμώνα χωρίς αυτό να λειτουργεί αποτρεπτικά στο να φορέσουμε περισσότερο ανοιχτόχρωμους τόνους, εάν επιλέξουμε τα σωστά fashion pieces αλλά και εάν δημιουργήσουμε το κατάλληλο styling.

Οι pastel αποχρώσεις συγκεκριμένα, για τις περισσότερες από εμάς ανήκουν στο φάσμα της χρωματικής παλέτας όπου κατατάσσονται στο μυαλό μας ως ανοιξιάτικες. Την άνοιξη επιλέγουμε όπως και βλέπουμε σε street style looks συχνότερα να προτιμώνται οι pastel τόνοι τόσο σε λεπτής ύφανσης πλεκτά όπως πουλόβερ και ζακέτες, σε φούστες, φορέματα, tops, πανωφόρια όπως και παπούτσια.

Παστέλ ροζ, γαλάζιο, φυστικί, μπεζ, λιλά κ.α είναι οι αποχρώσεις οι οποίες συμπρωταγωνιστούν στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας μαζί με τα έντονα, φωτεινά χρώματα. Τον χειμώνα, τις παστέλ αποχρώσεις μπορούμε να τις συμπεριλάβουμε στα χειμερινά outfits μας με αρμονικό τρόπο, εντάσσοντας χειμερινά fashion pieces στα looks μας ενώ κλασικές αποχρώσεις όπως το γαλάζιο και το ροζ είναι εκείνες που πρόκειται να εντάξουμε με μεγαλύτερη ευκολία στα σύνολα μας.

Για το πώς να δημιουργήσουμε ένα χειμερινό pastel look μας ενέπνευσε η Μαρία Μπακοδήμου. Σε πρόσφατη εμφάνιση της, η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξε να φορέσει ένα πουλόβερ σε pastel γαλάζια απόχρωση το οποίο συνδύασε με ανοιχτόχρωμο denim παντελόνι. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με πανωφόρι επίσης σε γαλάζια απόχρωση και flat μποτάκια σε μπεζ χρώμα.

Δες την εμφάνιση της


Get the look

Παλτό από μαλλί, Zara

Πλεκτό πουλόβερ, Η&Μ

Τζιν παντελόνι slim crop, Mango

Casual boots, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ