Follow us

Amati e Ama | Η νέα καμπάνια Carpisa μοιράζεται ένα ουσιαστικό μήνυμα για την αγάπη

O ξεχωριστός ύμνος αγάπης της Carpisa για του Αγίου Βαλεντίνου.

MissBloom TEAM
Amati e Ama | Η νέα καμπάνια Carpisa μοιράζεται ένα ουσιαστικό μήνυμα για την αγάπη Courtesy of Carpisa

O Φεβρουάριος είναι ο μήνας που γιορτάζουμε τον έρωτα και την αγάπη. Όμως, αυτή η αγάπη- προς τον σύντροφό μας, τα μέλη της οικογένειάς μας, τους φίλους μας- δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη από κάτι πολύ ουσιαστικό: την αγάπη για τον εαυτό μας. Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Carpisa διαθέτει τη νέα της καμπάνια για να αναδείξει αυτό το ουσιαστικό μήνυμα: Amati e Ama! "Αγάπησε και αγάπα", μας λέει η Carpisa στρέφοντας την προσοχή στην αγάπη και τη φροντίδα για τον εαυτό μας, που θα κάνει ακόμα βαθύτερη την αγάπη μας για τους άλλους. Η αγάπη για τον εαυτό μας είναι η αρχή κάθε μορφής αγάπης.

Amati e Ama | Η νέα καμπάνια Carpisa μοιράζεται ένα ουσιαστικό μήνυμα για την αγάπη

Ένας συμβολικός τρόπος για να δείξεις στο εαυτό σου αγάπη είναι να του προσφέρεις λουλούδια, μια πράξη ουσίας που αντλεί την ομορφιά της από την ίδια την ομορφιά των λουλουδιών. Στην καμπάνια Amati e Ama αυτή τη χειρονομία αναδεικνύεται μέσα από τα μπουκέτα λουλουδιών που κρατά η πρωταγωνίστρια, μαζί με τις Carpisa τσάντες της. Τα υπέροχα μπουκέτα λουλουδιών είναι μια απλή κίνηση για να τιμήσεις την ύπαρξή σου, να αναγνωρίσεις τη μοναδικότητά του και να γεμίσεις αγαλίαση την ψυχή σου. Όπως ένα λουλούδι χρειάζεται φροντίδα και προσοχή για να ανθίσει, έτσι και εμείς αξίζει να τρέφουμε την αγάπη και την καλοσύνη προς τον εαυτό μας.

καμπάνια Carpisa

καμπάνια Carpisa

Οι τσάντες Carpisa για του Αγίου Βαλεντίνου

Μία από τις πιο δημοφιλείς συλλογές αυτής της σεζόν, είναι η σειρά Lucy με τα προσαρμόσιμα μοντέλα της: τσάντες ώμου, σακίδια πλάτης και τσαντάκια, που θα βρεις στα υπέροχα χρώματα της μέντας, του ανοιχτού κίτρινου, της πούδρας και του γάλακτος, σου προσφέρουν τις πιο κομψές λύσεις για να ολοκληρώσεις τα σύνολά σου. Όλα τα αξεσουάρ της σειράς μπορούν να προσαρμοστούν με την προσθήκη charms που εμπνέονται από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπως charms σε σχήμα καρδιάς ή με επίγραμμα "Love", ενώ μπορείς να προσθέσεις και ένα απλό μονόγραμμα με το αρχικό του ονόματός σου, αν θες ένα ωραίο προσωποποιημένο δώρο για τον εαυτό σου, που θα κρατάς κάθε μέρα. Με την αφορμή του Αγίου Βαλεντίνου, δημιουργήθηκε η σειρά Nevia, που αποτελείται από νέα αξεσουάρ με all-over print καρδιάς, τα οποία θα βρεις σε μαύρο και ροζ της πούδρας.

καμπάνια Carpisa
καμπάνια Carpisa
καμπάνια Carpisa

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Carpisa, ενώ η καμπάνια θα προβάλλεται στις επίσημες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, TikTok και Facebook) και σε όλα τα άλλα μέσα ενημέρωσης της Carpisa.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ