Follow us

Η Sofia Richie Grainge είναι η νέα brand ambassador της Tommy Hilfiger

Η Sofia Richie Grainge θα είναι το πρόσωπο της Tommy Hilfiger στις καμπάνιες του brand για το καλοκαίρι του 2024.

MissBloom TEAM
Η Sofia Richie Grainge είναι η νέα brand ambassador της Tommy Hilfiger Courtesy of Tommy Hilfiger

Η Tommy Hilfiger ανακοινώνει ως πρέσβειρα της σειράς Tommy Hilfiger Womenswear το παγκόσμιο style icon Sofia Richie Grainge, σε μια συνεργασία που θα διαρκέσει ως το 2025 και θα περιλαμβάνει εποχιακές συλλογές, καμπάνιες και συνέργειες που θα συνδυάσουν το στυλ του διεθνούς fashion icon με το κόκκινο, λευκό και μπλε DNA της Tommy Hilfiger.

Διαθέτοντας μια φυσική ροπή στο στυλ που εμπνέει μια ολόκληρη γενιά, η Sofia Richie Grainge φέρνει το εκλεπτυσμένο όραμα, την φυσική αισιοδοξία και την καλαισθησία της προσιτής πολυτέλειας στο Classic American Cool DNA της Tommy Hilfiger, με έναρξη το καλοκαίρι του 2024.

"Ο Tommy είναι ο νονός του Classic American Cool", λέει η Sofia Richie Grainge. "Τα σχέδιά του είναι ο τέλειος καμβάς για να παίξεις με το αβίαστο στυλ και να χτίσεις μια γκαρνταρόμπα από διαχρονικά ρούχα. Είμαι ενθουσιασμένη που για τα επόμενα χρόνια θα έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω μαζί με κάποιον, που μοιράζεται το πάθος μου για την αυτοέκφραση, το διαρκές στυλ και την πρωτοτυπία".

Η Sofia Richie Grainge είναι η νέα brand ambassador της Tommy Hilfiger

"Η Sofia είναι ένα από εκείνα τα είδωλα που αναδιαμορφώνουν το τι σημαίνει να επηρεάζεις τη μόδα σήμερα", δήλωσε ο Tommy Hilfiger. "Έχει μια απερίγραπτη ιδιότητα να εμπνέει τη σύνδεση και να επιδεικνύει άψογη εμφάνιση με αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα. Χαίρομαι που η Sofia θα φέρει το αβίαστα δροσερό στυλ της στη γυναικεία συλλογή μας από το φετινό καλοκαίρι, μέχρι το 2025".

Στην πρώτη της εμφάνιση με Tommy Hilfiger, η Sofia Richie Grainge φωτογραφίζεται με μια ζακέτα σε ναυτικό και κρεμ και tailored chinos, ενώ καθ'όλη τη διάρκεια της συνεργασίας θα πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από ιστορίες και καμπάνιες που θα διατρέχουν τις εποχές. Το σύγχρονο "It-girl" θα επιμεληθεί τη συλλογή Tommy Hilfiger Summer 2024 παρουσιάζοντας τις προσωπικές της επιλογές για αναβαθμισμένες εμφανίσεις, δημιουργώντας τον απόλυτο οδηγό για το τι είναι in για τη σεζόν. Στις σεζόν που θα ακολουθήσουν, η Sofia Richie Grainge θα είναι το πρόσωπο της Tommy Hilfiger στις καμπάνιες του brand για το καλοκαίρι του 2024 και θα συνεργαστεί με τον Tommy Hilfiger σε συλλογές που θα κυκλοφορήσουν την Άνοιξη 2025.

Η Tommy Hilfiger έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με εμπνευσμένα είδωλα της ποπ κουλτούρας. Η Sofia Richie Grainge έρχεται να προστεθεί στην ευρεία οικογένεια του brand, που περιλαμβάνει δημιουργικούς πρωτοπόρους στον από κοινού σχεδιασμό συλλογών και δημιουργούν ανατρεπτικές συνεργασίες. Παλαιότεροι συνεργάτες, όπως ο Lewis Hamilton, η Gigi Hadid και η Zendaya, έχουν φέρει το μοναδικό τους στυλ και τη σύγχρονη ματιά τους στο Classic American Cool DNA του brand και στους κόκκινους, λευκούς και μπλε κώδικες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ