Follow us

5 + 1 μπεζ πανωφόρια που μπορείς να φορέσεις τώρα και την άνοιξη

Τα διαχρονικά πανωφόρια που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου τώρα αλλά και την άνοιξη

5 + 1 camel πανωφόρια που μπορείς να φορέσεις τώρα και την άνοιξη Splash News / Ideal Images

Λίγα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας αξίζουν τον χαρακτηρισμό "επένδυση”, ένα όμως πανωφόρι σε μπεζ απόχρωση, κλασικό και διαχρονικό αλλά και ικανό να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα cool elegant look, είναι ξεκάθαρα στην κατηγορία των wardrobe επενδύσεων όπως και απαραίτητο για να δημιουργήσουμε μία capsule wardrobe. Εδώ και αρκετές δεκαετίες, το μπεζ πανωφόρι δεν έχει χάσει καθόλου από την στιλιστική του αξία ενώ πολύ συχνά παρατηρούμε τις πιο ενημερωμένες fashion lovers να το προτιμούν στις εμφανίσεις τους.

Λόγω της διαχρονικότητας και του elegant τόνου που μπορεί να προσφέρει ένα μπεζ πανωφόρι δεν παρατηρούμε μόνο τις fashion lovers να το επιλέγουν αλλά και τις ενημερωμένες royal fashionistas οι οποίες δημιουργούν chic και stylish looks δείχνοντας την προτίμηση τους στο timeless αυτό χρώμα. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι εύκολο να συνδυαστεί με τα περισσότερα outfits της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας αυτή την εποχή ενώ την άνοιξη είναι η σεζόν που πρόκειται να το φοράμε στο repeat αναδεικνύοντας έτσι την κομψή ανοιξιάτικη διάθεση μας.

Καμπαρντίνες, suede πανωφόρια, blazers, cardigans αλλά και cropped trench coats είναι κάποιες από τις επιλογές μας σε πανωφόρια που μπορούμε να βρούμε στο κλασικό μπεζ χρώμα. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μπεζ χρώματος είναι το ότι ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας όπως και αποχρώσεις μαλλιών και έτσι δεν μας περιορίζει καθώς μπορούμε όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως να επωφεληθούμε από την στιλιστική και αισθητική του αξία. Κάτι ακόμα είναι αναμφίβολα το ότι αποτελεί πασπαρτού κομμάτι της συλλογής μας καθώς μπορούμε με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια να το συνδυάσουμε με κάθε απόχρωση αλλά και pattern που επιθυμούμε.

Παρακάτω επιλέξαμε 5 + 1 πανωφόρια σε μπεζ απόχρωση τα οποία μπορείς να εντάξεις από τώρα στα σύνολα σου αλλά και να τα ευχαριστηθείς στο repeat κατά τους ανοιξιάτικους μήνες.

Τα πανωφόρια που επιλέξαμε

Σταυρωτό blazer, Zara

Σερζέ καμπαρντίνα, H&M

Καπαρντίνα 100% σουέντ, Mango

Ριμπ μακριά ζακέτα χωρίς κούμπωμα, Marks &Spencer

Κοντό σταυρωτό παλτό ντουμπλ φας, Massimo Dutti

Κροπ καμπαρντίνα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ