Follow us

Τα 5 πουκάμισα από την Η&Μ που θα φοράς στο repeat τους ανοιξιάτικους μήνες

Τα πουκάμισα που θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Τα 5 πουκάμισα από την Η&Μ που θα φοράς στο repeat τους ανοιξιάτικους μήνες Splash News / Ideal Images

Κάθε εποχή μάς είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε τα key items της γκαρνταρόμπας μας και αυτά τα οποία μας εξυπηρετούν περισσότερο στις everyday εμφανίσεις μας. Διαχρονικά, τα πουκάμισα της συλλογής μας είναι από τα go to staples στα οποία στρεφόμαστε τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και σε περισσότερο ιδιαίτερες περιστάσεις. Το πουκάμισο είναι ένα κλασικό κομμάτι το οποίο μας χαρίζει κομψότητα και αναβαθμίζει οποιοδήποτε σύνολο μας όποια εποχή και αν διανύουμε.

Η μεγάλη ποικιλία επιλογών σε διαφορετικά είδη πουκαμίσου μας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές για styling combos για κάθε περίσταση όπως και για διαφορετικές εμφανίσεις. Το ότι χρειαζόμαστε καθημερινά να αλλάζουμε το ντύσιμο μας για να δείχνουμε και για να αισθανόμαστε διαφορετικά μας προτρέπει στο να επιλέγουμε κομμάτια τα οποία μας προσφέρουν ευελιξία όπως και ευκολία προσαρμογής σε κάθε είδος στιλ όπως και περίστασης.

Η άνοιξη είναι η εποχή όπου μπορούμε να αναδείξουμε ένα πουκάμισο καθώς δεν χρειάζεται να το "κρύψουμε" με το πανωφόρι μας αλλά μπορούμε να φορέσουμε ένα blazer εάν κι αυτό είναι απαραίτητο, εστιάζοντας έτσι ευκολότερα την προσοχή σε ένα ιδιαίτερο και stylish πουκάμισο. Πέρα από την στιλιστική του αξία, ένα πουκάμισο μας προσφέρει την ανάλαφρη και χαλαρή διάθεση που επιθυμούμε να έχουμε στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας όπως και μία αέρινη πινελιά.

Λίγο πριν καλωσορίσουμε την άνοιξη, εξοπλίζοντας από τώρα με κάποια βασικά κομμάτια την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας, διαλέξαμε πέντε πουκάμισα από την Η&Μ τα οποία αναμφίβολα θα φοράς στο repeat τους επόμενους μήνες με παντελόνια, φούστες, τζιν αλλά και σορτς.

Τα πουκάμισα από την Η&Μ

Πουκάμισο με ανάγλυφη ύφανση, H&M

Cropped πουκάμισο με κουμπιά, Η&Μ

Πουκάμισο utility από σύμμεικτο μοντάλ, H&M

Πουκάμισο με γαζιά σε χρωματική αντίθεση, Η&Μ

Πουκάμισο denim, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ