Follow us

Είσαι καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο; Αυτό το Zara φόρεμα είναι η πιο chic επιλογή

Το φόρεμα από Zara που θα σε αναδείξει ως την πιο κομψη καλεσμένη.

MissBloom TEAM
anoixiatikos gamos Splash News / Ideal Image

Από όλα τα dress codes που μπορεί να προβληματίζουν μία γυναίκα, εκείνο που κερδίζει λίγο περισσότερο είναι αυτό που αφορά κάποιο επίσημο κάλεσμα όπως ο γάμος. Η περίοδος την άνοιξης μάλιστα είναι ιδιαιτέρως αγαπητή από αρκετά ζευγάρια που οργανώνουν τον γάμο τους. Αυτό σημαίνει πως από τη στιγμή που φτάσει το προσκλητήριο στα χέρια μας, χρειάζεται να σκεφτούμε πως θα ανταποκριθούμε στο project "κομψή καλεσμένη σε γάμο".

Εάν υπάρχουν κάποιες σημαντικές συμβουλές μόδας που αξίζει να γνωρίζεις λίγο πριν αποφασίσεις τι θα φορέσεις, η πρώτη είναι να παρατηρήσεις λίγο καλύτερο την τοποθεσία του γάμου ή του party. Μπορεί ο γάμος να είναι θεματικός ή το ζευγάρι να έχει επιλέξει να είναι απλώς ένα party, να είναι σε κάποιο μέρος που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις καλύτερα τα παπούτσια που θα φορέσεις κ.ο.κ. Συνεπώς, λίγο πριν αποφασίσεις το look σου, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να τσεκάρεις την τοποθεσία του.

Διαβάστε Επίσης

Στη συνέχεια, εάν θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου κάποιο νέο item, προτίμησε να προσθέσεις ένα σχέδιο που θα φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις. Ή εν γένει κάποιο item που δεν είναι τόσο επίσημο που δεν μπορείς να το φορέσεις ξανά. Για παράδειγμα, ένα σατινέ φόρεμα συνδυάζεται τέλεια με party shoes για ένα επίσημο κάλεσμα όπως ο γάμος, αλλά μπορείς να το συνδυάσεις και σε πιο casual chic περιστάσεις με διαφορετικό styling.

Ακριβώς αυτό σκεφτήκαμε και εμείς όταν είδαμε το εν λόγω φόρεμα από τη νέα συλλογή της Zara. Πρόκειται για ένα αμάνικο midi σατινέ φόρεμα σε hot pink απόχρωση και ένα πολύ κομψό floral μοτίβο. Μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε αποχρώσεις όπως το χρυσό ή το ασημί, και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα μαύρο blazer. Στη συνέχεια, το φόρεμα ταιριάζει τέλεια με flat παπούτσια όπως οι Mary Janes, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις layering με ένα λευκό πουκάμισο που θα το κάνει λιγο πιο casual.

Extra Styling Tip: Αναπόσπαστο μέρος του στιλ σου είναι και τα κοσμήματα. Να θυμάσαι πως ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν ένα outfit, χαρίζοντας του την απαραίτητη λάμψη.

Get the Item

Φόρεμα σατινέ με φλοράλ σχέδιο Zara
Φόρεμα σατινέ με φλοράλ σχέδιο Zara

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ