Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Ο κομψός τρόπος που επέλεξε να φορέσει μία απόλυτα ανοιξιάτικη φούστα

Πώς συνδύασε μία ανοιξιάτικη φούστα αυτή την εποχή

Κατερίνα Καινούργιου | Ο κομψός τρόπος που επέλεξε να φορέσει μία απόλυτα ανοιξιάτικη φούστα Instagram

Στην αρχή κάθε νέας εποχής αναζητάμε τα κομμάτια τα οποία θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις μας αλλά και την γκαρνταρόμπα μας. Λίγο πριν εισέλθουμε επίσημα στην άνοιξη, παρόλο που ο καιρός και η θερμοκρασία κάποιες φορές μας κάνουν να αισθανόμαστε πως η άνοιξη είναι ήδη εδώ, ξεκινάμε να αναρωτιόμαστε ποια θα είναι τα κομμάτια τα οποία θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας όπως και ποια είναι τα πιθανά styling combos που θα μας εξυπηρετήσουν στο να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πέρα από τα αγαπημένα μας denim κομμάτια, τα trench coat αλλά και τα αέρινα και ανάλαφρα φορέματα, οι φούστες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ανοιξιάτικες αλλά και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας καθώς όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο περισσότερο αναζητάμε τα fashion items που θα μας χαρίσουν ευελιξία κινήσεων, στιλ αλλά και θηλυκότητα, και οι φούστες έχουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Λόγω της θερμοκρασίας μπορούμε από τώρα να επιλέξουμε να εντάξουμε μία ανοιξιάτικη φούστα στα σύνολα της καθημερινότητας μας, επιλέγοντας να τη συνδυάσουμε με διαφορετικό styling combo από ότι μπορούμε να τη συνδυάσουμε την άνοιξη.

Μία φούστα σε έντονο χρώμα και με αέρινη γραμμή, μπορεί με ευκολία να ενταχθεί στις εμφανίσεις μας αυτή την περίοδο ισορροπώντας την χρωματικά με σκουρόχρωμα χρώματα όπως μαύρο, σκούρο γκρι, navy blye αλλά και καφέ σκούρο. Δημιουργώντας ένα outfit με αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς είναι εύκολο να επικρατήσει η αρμονία που επιθυμούμε έχοντας τη φούστα ως το color splash στοιχείο του look μας.

Η Κατερίνα Καινούργιου δημιούργησε με επιτυχία ένα αρμονικό "μεταβατικό” look με μία φούστα σε έντονο χρώμα. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει μία maxi φούστα σε έντονο πράσινο χρώμα την οποία συνδύασε αρμονικά με κοντομάνικο off shoulder top σε μαύρο χρώμα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα ankle strap ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαύρη ζώνη.

Δες την εμφάνισή της

Κατερίνα Καινούργιου | Ο κομψός τρόπος που επέλεξε να φορέσει μία απόλυτα ανοιξιάτικη φούστα

Πλισέ midi φούστα, Zara

Στενή ίσια φούστα, H&M

Φούστα μάξι ραμί, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ