Follow us

Το οικονομικό αξεσουάρ που εντάσσουν στις εμφανίσεις τους οι πιο chic fashionistas

Το αξεσουάρ που θα δούμε στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις των fashion lovers

Το οικονομικό αξεσουάρ που εντάσσουν στις εμφανίσεις τους οι πιο chic fashionistas Splash News / Ideal Images

Για τη φετινή άνοιξη οι τάσεις της μόδας μας προτείνουν ένα αξεσουάρ το οποίο πρόκειται να δούμε να πρωταγωνιστεί στα trends και να προσφέρει ένα sleek και πολυτελές look στα σύνολα μας φέτος την άνοιξη. Μπορεί ήδη να έχεις δει κάποιες fashion lovers να έχουν εντάξει την stylish, και εύκολη να υιοθετηθεί, τάση ενώ δεν αποκλείεται να σου έχει ήδη γεννηθεί η επιθυμία να την εντάξεις στις εμφανίσεις σου κι εσύ. Το stylish αξεσουάρ στο οποίο αναφερόμαστε είναι τα headbands ή αλλιώς, οι κορδέλες για τα μαλλιά.


Στα street style looks των fashion it girls από τη Fashion Week στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο παρατηρήσαμε να πρωταγωνιστεί το stylish αυτό αξεσουάρ ενώ με μία καλύτερη ματιά είδαμε και πολλές από τις fashionistas τις οποίες ακολουθούμε στο Instagram να το εντάσσουν στις chic εμφανίσεις τους.


Ένα headband προσφέρει αυτό το sleek και polished αποτέλεσμα που επιθυμούμε με ευκολία καθώς απομακρύνει τα μαλλιά από το πρόσωπο χωρίς όμως να χρειαστεί να τα έχουμε μαζεμένα. Ενώ μας δίνει Brigitte Bardot vibes, έτσι ώστε χωρίς κόπο να μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα 60s styling.

Headbands to get the look

Σετ 2 μονόχρωμες κορδέλες μαλλιών, Bershka

Σετ με 2 ελαστικές κορδέλες μαλλιών, Stradivarius

Σετ με 2 ζέρσεϊ κορδέλες μαλλιών, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ