Follow us

Τα 3 κοστούμια από τη Mango που θα αναβαθμίσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Τα 3 κοστούμια από τη Mango που θα φοράς στο repeat τους ανοιξιάτικους μήνες

Τα 3 κοστούμια από τη Mango που θα αναβαθμίσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου Splash News / Ideal Images

Τα διαχρονικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας μας διευκολύνουν στην απόφαση που πρέπει να πάρουμε όταν αναζητάμε το ιδανικό outfit για κάθε περίσταση. Τα κλασικά και timeless fashion items μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση επιθυμούμε προσφέροντας μας στιλ, κομψότητα όπως και την ευελιξία για έναν πιο safe πειραματισμό ο οποίος θα εκφράζει το γούστο μας αλλά και θα ανταποκρίνεται καλύτερα στην εκάστοτε περίσταση. Αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως στα περισσότερα staples της γκαρνταρόμπας μας, μπορούμε να τα υιοθετήσουμε φορώντας ένα κοστούμι.

Τα κοστούμια είναι αυτά τα οποία είδαμε, και φορέσαμε, περισσότερο, με τις γήινες και τις ουδέτερες αποχρώσεις να επικρατούν στα street style looks λόγω της quiet luxury τάσης. Ποικιλία πέρα από τα χρώματα βρίσκουμε και στις γραμμές των κοστουμιών, loose παντελόνες, παντελόνια σε ίσια γραμμή, καμπάνα, skinny όπως και ankle cut είναι κάποιες από τις επιλογές μας για το bottom μέρος του κοστουμιού μας ενώ στο blazer του βρίσκουμε στενή γραμμή, oversized όπως και σταυρωτό σακάκι.

Λίγο πριν εισέλθουμε επίσημα στην εποχή της άνοιξης, ξεκινάμε να επιλέγουμε το κλασικό και διαχρονικό two piece στη χρωματική παλέτα που αντικατοπτρίζει απόλυτα την ανοιξιάτικη διάθεση μας. Πέρα από τα έντονα χρώματα και τα πολύχρωμα μοτίβα, την άνοιξη επιλέγουμε pastel και pal αποχρώσεις, οι οποίες προτιμώνται περισσότερο την άνοιξη από οποιαδήποτε άλλη εποχή. Με τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις για την Άνοιξη 2024 να έχουν ήδη προκαθοριστεί από τους οίκους μόδας, όπου και παρατηρούμε τους pastel τόνους να επικρατούν, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν ξεκινάμε να εξοπλίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια τα οποία πρόκειται να αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

Για κομψά και ενημερωμένα looks στραφήκαμε στη νέα συλλογή της Mango όπου και ανακαλύψαμε τα τρία κοστούμια που θα πρωταγωνιστήσουν στα spring outfits σου. Ανοιχτό μπεζ, baby pink και sky blue είναι οι αποχρώσεις που ξεχωρίσαμε στα two pieces του brand έτσι ώστε να ξεχωρίσεις με την εμφάνιση σου. Συνδύασε τα με flats ή ψηλοτάκουνα ανάλογα την περίσταση και εμπιστεύσου τα για day to night εμφανίσεις.

Τα κοστούμια από τη Mango

Σακάκι κοστουμιού κουμπιά, Mango

Παντελόνι κουστούμι με φαρδύ μπατζάκι, Mango

Σακάκι κοστουμιού στενό, Mango

Παντελόνι σε ίσια γραμμή, Mango

Σακάκι κοστουμιού στενό, Mango

Παντελόνι σε ίσια γραμμή, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ