Follow us

Τα flat μποτάκια από τη Marks & Spencer που μπορείς να φορέσεις με κάθε ανοιξιάτικο outfit σου

Τα μποτάκια που θα ανανεώσουν την spring wardrobe σου

Τα flat μποτάκια από τη Marks & Spencer που μπορείς να φορέσεις με κάθε ανοιξιάτικο outfit σου Splash News / Ideal Images

Τα ρούχα τα οποία επιλέγουμε παίζουν σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο θα είναι ομαλή η μεταβατική περίοδος από τον χειμώνα στην άνοιξη. Items όπως τα τζιν παντελόνια, τα πρώτα λεπτής ύφανσης cardigans, denim jackets, φορέματα, φούστες αλλά και trench coats, είναι τα κομμάτια τα οποία επιλέγουμε για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας ενώ κάποια από αυτά τα fashion pieces τα φοράμε και κατά την εποχή του χειμώνα.

Κάποια κομμάτια - κλειδιά, θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε επένδυση και σημαντική προσθήκη στη συλλογή μας, ειδικότερα εάν μπορούμε να τα φορέσουμε σε διάφορες αλλά και διαφορετικές περιστάσεις. Τα μποτάκια που επιλέγουμε για τις χειμερινές αλλά και ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα υποδήματος που μπορεί να μας βοήθησει στο να παραμείνουμε άνετες όπως και stylish στις day to night εμφανίσεις μας.

Ανάμεσα σε άλλα ζευγάρια παπούτσια, τα μποτάκια της συλλογής μας μπορούμε να τα φορέσουμε με όλα τα looks της γκαρνταρόμπας μας, με denim παντελόνια, με παντελόνες, με βερμούδες, με φορέματα και φούστες και πρόκειται να ολοκληρώσουν με stylish τρόπο ένα σύνολο μας.

Και ενώ μπορεί τα μποτάκια να τα έχουμε συνδυάσει με τις φθινοπωρινές και χειμερινές μας εμφανίσεις, ένα ζευγάρι μποτάκια, όχι σε μαύρη, αλλά σε μπεζ απόχρωση, μπορούν μας εξυπηρετήσουν χαρίζοντας μας στιλ και άνεση εάν τα συνδυάσουμε με όλα τα items που προαναφέραμε.

Στη Marks & Spencer ανακαλύψαμε το flat ζευγάρι μποτάκια που θα αναβαθμίσει όλα τα ανοιξιάτικα looks σου και θα ανανεώσει την spring wardrobe σου καθώς ταιριάζει με όλα σου τα looks.

Τα μποτάκια από τη Marks & Spencer

Τα flat μποτάκια από τη Marks & Spencer που μπορείς να φορέσεις με κάθε ανοιξιάτικο outfit σου
Φλατ μποτάκια ankle με χοντρή σόλα, κορδόνια και πλατφόρμα, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ