Follow us

Τα κοστούμια που θα αναδείξουν την πιο δυναμική πλευρά σου

Τα πιο θηλυκά και δυναμικά κοστούμια για την άνοιξη

Τα κοστούμια που θα αναδείξουν την πιο δυναμική πλευρά σου Splash News / Ideal Images

Τα κλασικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας μπορούν να μας διευκολύνουν στην απόφαση που πρέπει να πάρουμε όταν αναζητάμε το ιδανικό outfit για μία περίσταση. Τα κλασικά, και timeless fashion items μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση προσφέροντας μας στιλ, elegance όπως και στιλιστική ασφάλεια. Αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως στα περισσότερα staples της γκαρνταρόμπας μας, μπορούμε να τα υιοθετήσουμε φορώντας ένα κλασικό κοστούμι.

Σίγουρα, ένα κοστούμι είναι μία δυναμική και θηλυκή επιλογή σε όποιο χρώμα και εάν το διαλέξουμε, ειδικότερα όμως, οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε το διαχρονικό και κομψό αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Για να δημιουργήσουμε ένα βραδινό look με ένα κοστούμι έχουμε αρκετές επιλογές. Τα αξεσουάρ, τα παπούτσια όπως και το top το οποίο θα επιλέξουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο στο ύφος που θέλουμε να αποπνέει το σύνολο μας όπως και να ταιριάζει σε εμάς και στην περίσταση. Για ένα άνετο look μπορείς να φορέσεις με το κοστούμι σου ένα top και ίσια παπούτσια όπως loafers, μπαλαρίνες ή mules ενώ για ένα περισσότερο fancy night out look μπορείς να επιλέξεις ένα crop top, tank top ή bralette για να φορέσεις με το κοστούμι σου και να ολοκληρώσεις το look σου με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Στην κατηγορία των ανοιξιάτικων outfits τα οποία μας χαρίζουν στιλ, δυναμισμό και θηλυκότητα εντάσσουμε τα power suits. Τα αγαπημένα κοστούμια ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα όποιο και εάν είναι το στιλ της, λόγω της κλασικής τους γραμμής όπως και λόγω του διαχρονικού τους χαρακτήρα. Στην αγορά μπορείς να βρεις ποικιλία επιλογών για να διαλέξεις ανάλογα με το τι ταιριάζει στο γούστο σου. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γκάμα διαφορετικών χρωμάτων όπως και σε κομμάτια με παραλλαγές στη γραμμή των blazer όπως και των παντελονιών.

Τα κοστούμια που επιλέξαμε

Μονόπετο μπλέιζερ με προσαρμοσμένη εφαρμογή, Marks & Spencer

Παντελόνι με ίσια μπατζάκια, Marks & Spencer

Σακάκι κουστουμιού με διπλή σειρά κουμπιών, Mango

Παντελόνι σε ίσια γραμμή, Mango

Σταυρωτό σακάκι, Zara

Ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή, Zara

Σταυρωτό σακάκι, H&M

Παντελόνα, H&M

Μπλέιζερ κουστουμιού από 100% κρύο μαλλί, Massimo Dutti

Παντελόνι κουστουμιού από 100% κρύο μαλλί, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ