Follow us

Η Εβελίνα Νικόλιζα φόρεσε το Zara παντελόνι που θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο το τζιν

Το άκρως ανοιξιάτικο σύνολο που φόρεσε Εβελίνα Νικόλιζα.

MissBloom TEAM
evelina_nikoliza instagram @evelina_nikoliza

Εάν υπάρχει κάτι στο οποίο θα συμφωνήσουν λες οι fashion lovers είναι πως υπάρχει μία πολύ ξεχωριστή σχέση ανάμεσα σε εμάς και το τζιν παντελόνι. Σαν να είναι η fashion bestie μας, που δεν μας απογοητεύει ποτέ. Το επιλέγουμε όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, αλλά και όταν θέλουμε να φορέσουμε κάτι κομψό και πρακτικό. Συνδυάζεται εύκολα με ποικίλα κομμάτια, ενώ μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα. Δύσκολο να βρεθεί κάτι που θα αντικαταστήσει το τζιν παντελόνι, σωστά; Η Εβελίνα Νικόλιζα ωστόσο φόρεσε πρόσφατα το bottom που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως άξιος αντικαταστάτης του τζιν.

Διαβάστε Επίσης

Εκτός από το λευκό παντελόνι, που είναι επίσης μία πολύ κομψή εναλλακτική, υπάρχει και το μπεζ παντελόνι. Η Εβελίνα Νικόλιζα λοιπόν συνδύασε ένα μπεζ παντελόνι με πιέτες από τη νέα συλλογή της Zara με ένα λουλουδάτο πουκάμισο σε αποχρώσεις του γαλάζιου από την ανοιξιάτικη collection της mat fashion.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση που θέλεις να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με διαχρονικά κομμάτια που θα φοράς για χρόνια, ένα μπεζ παντελόνι όπως αυτό που φόρεσε η Εβελίνα Νικόλιζα είναι απαραίτητη προσθήκη. Διαχρονικό και κομψό, το μπεζ παντελόνι πρόκειται να κάνει το στιλ σου πιο σοφιστικέ, ενώ συνδυάζεται εύκολα με πολλές αποχρώσεις. Συνεπώς, θα το φοράς συχνά χωρίς να σε απασχολεί ιδιαιτέρως το styling.

Το ανοιξιάτικο σύνολο της Εβελίνας Νικόλιζα

Get the Look

Πουκάμισο σατέν φλοράλ mat fashion

Παντελόνι με πιέτες Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ