Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Το jumpsuit της είναι στο πιο girly χρώμα της άνοιξης

Το χρώμα που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτό που φορέθηκε περισσότερο από κάθε άλλο την περσινή άνοιξη

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη | Το jumpsuit της είναι στο πιο girly χρώμα της άνοιξης Instagram

Η άνοιξη είναι η εποχή όπου αποχωριζόμαστε τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις στα ρούχα μας και αρχίζουμε να προτιμάμε τα έντονα και τα ζωηρά χρώματα και τα χαρούμενα και λουλουδάτα μοτίβα. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις κάθε χρώματος της χρωματικής παλέτας είναι "in for spring" ενώ πολύ συχνά προτιμάμε και τις αποχρώσεις όπου μας προτείνονται ως color trends από τον κόσμο της μόδας και τις trendsetters.

Τη φετινή άνοιξη, πέρα από τα λουλουδάτα, floral patterns προτείνονται ως τάση εντόνως και τα animal prints όπως και οι pastel αποχρώσεις όπως το sky blue, το pistacchio, το butter yellow και το latte. Οι εν λόγω αποχρώσεις που μας παρουσιάζονται ως trends δεν είναι παρά μία πρόταση καθώς παρατηρούμε πως οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, την άνοιξη προτιμούν τα χρώματα που τις εκφράζουν και αντικατοπτρίζουν περισσότερο το στιλ τους.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως αγαπά το έντονο χρώμα στα σύνολα της όπως και τα έντονα και playful patterns. Σε πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ένα jumpsuit στο πιο girly χρώμα που μπορούμε να επιλέξουμε την άνοιξη, το ροζ. Το ροζ χρώμα μπορεί να πρωταγωνίστησε στην γκαρνταρόμπα μας και τις εμφανίσεις μας την περσινή άνοιξη λόγω του "Barbiecore trend", και τη φετινή άνοιξη όμως παρατηρούμε πολλές fashionistas να το επιλέγουν στα looks τους.

Δες το look της Ελένης Μενεγάκη


Ροζ φορέματα to get the look

Μακό φόρεμα με σφηκοφωλιά στη μέση, H&M

Ριγέ μίντι φόρεμα με λαιμόκοψη V, Marks & Spencer

Φόρεμα με όψη καστόρ, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ