Follow us

Ελένη Βουλγαράκη | Ο θηλυκός και ανοιξιάτικος τρόπος που συνδύασε ένα άνετο denim παντελόνι

Το girly ανοιξιάτικο combo που δημιούργησε η παρουσιάστρια

MissBloom TEAM
Ελένη Βουλγαράκη | Με triple denim look σε βραδινή της έξοδο που θέλουμε να φορέσουμε κι εμείς Instagram

Κάθε εποχή του χρόνου βασιζόμαστε στα denim κομμάτια της συλλογής μας για κάθε πιθανή περίσταση, ακόμα και για εκείνες που ζητούν από εμάς ένα βραδινό dress code ιδανικό για casual nights out. Την εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι περισσότερο εύκολο στιλιστικά το να συνδυάσουμε ένα denim παντελόνι με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μας χαρίσει ένα girly look αρκεί να δημιουργήσουμε το σωστό styling combo.

Την εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού μπορούμε να επιλέξουμε κάθε είδους γραμμής denim παντελόνι από τη συλλογή μας ενώ οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις είναι εκείνες που πρόκειται να ταιριάξουν με μεγαλύτερη ευκολία με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Λόγω της ξεγνοιασιάς των δύο αυτών εποχών αλλά και των ελαφρύτερων υφασμάτων που προτιμώνται, μας είναι περισσότερο απλό από ότι άλλες εποχές, το να δημιουργήσουμε playful σύνολα καθώς αναδεικνύεται οποιοδήποτε κομμάτι και να επιλέξουμε ως μέρος του outfit μας.

Η Ελένη Βουλγαράκη σε πρόσφατη βραδινή εμφάνιση της δημιούργησε ένα απόλυτα girly look συνδυάζοντας με απλό αλλά stylish τρόπο ένα άνετο denim παντελόνι. Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη επέλεξε να φορέσει ένα μακρυμάνικο off shoulder top σε pattern μαρινιέρας το οποίο συνδύασε με mom fit denim παντελόνι. Το look της ολοκλήρωσε με pointy λευκές γόβες.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Βαμβακερή μπλούζα offshoulder, Zara

Mom denim, Calvin Klein

Slingback pumps, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ