Follow us

5+1 λευκά φορέματα από τη Zara που θα φορέσεις αυτή την εποχή αλλά και το καλοκαίρι

Τα φορέματα που θα σου χαρίσουν κομψότητα την άνοιξη και το καλοκαίρι

5+1 λευκά φορέματα από τη Zara που θα φορέσεις αυτή την εποχή αλλά και το καλοκαίρι Splash News / Ideal Images

Όλες οι γυναίκες έχουμε ως στόχο οι αγορές που κάνουμε να μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις ενώ συνήθως τα κομμάτια τα οποία έχουν αυτή την ιδιότητα, είναι και αυτά που θεωρούμε τις καλύτερες επενδύσεις για την γκαρνταρόμπα μας. Ιδίως, εάν ένα fashion item έχει τη δυνατότητα να μπορεί να φορεθεί σε αρκετές περιστάσεις και ταυτόχρονα να είναι διαχρονικό, τότε είναι αναμφίβολα ένα κομμάτι κλειδί για τη συλλογή μας.

Αναμφίβολα το χρώμα του item είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας για τη διαχρονικότητα του, καθώς οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι all time classic κομμάτια με τα οποία αναβαθμίζουμε εύκολα την time capsule wardrobe που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. Το ύφασμα όσο και το ίδιο το κομμάτι παίζουν μεγάλο ρόλο στο κατά πόσο θα μπορούμε το ίδιο key item να μας εξυπηρετεί τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι ενώ μία carefree αίσθηση είναι αυτή την οποία αναζητάμε και στις δύο εποχές.

Τα κομμάτια με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε το εν λόγω ''carefree'' συναίσθημα, ποικίλλουν και διαφέρουν ανάλογα με το στιλ και την προσωπική σου αισθητική, κάποια κομμάτια όμως, όπως τα φορέματα, υπόσχονται μία αέρινη και θηλυκή εμφάνιση όποιο και αν είναι το στιλ σου. Ένα φόρεμα πέρα από το ότι μπορεί σου χαρίσει μία ανάλαφρη εμφάνιση με ευκολία και χωρίς προσπάθεια στο styling, είναι το ιδανικό staple το οποίο μπορείς να μεταμορφώσεις απόλυτα ανάλογα με την αισθητική και το στιλ σου. Μπορείς να φορέσεις ζώνη στη μέση, να επιλέξεις flat ή ψηλοτάκουνα παπούτσια, statement ή minimal αξεσουάρ, αλλάζοντας κάθε φορά την τελική σου εμφάνιση.

Και επειδή το λευκό χρώμα είναι εκείνο που χαρακτηρίζει απόλυτα την εποχή της άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού, τα λευκά φορέματα είναι τα items - επένδυση τα οποία μπορούμε να φοράμε με ευκολία και τις δύο εποχές. Στη νέα συλλογή της Zara για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 ξεχωρίσαμε τα λευκά φορέματα τα οποία μπορείς να φορέσεις αυτή την περίοδο αλλά και το καλοκαίρι και να σου χαρίσουν στιλ και μία αέρινη εμφάνιση.

Τα λευκά φορέματα που ξεχωρίσαμε

Μίνι φόρεμα εβαζέ, Zara

Μακρύ φόρεμα από ποπλίνα, Zara

Midi φόρεμα ντραπέ, Zara

Midi φόρεμα με λαιμόκοψη, Zara

Φόρεμα με διάτρητο κέντημα, Zara

Σεμιζιέ φόρεμα με ζώνη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ