Follow us

Η Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε ένα leather jacket με τον πιο cool τρόπο για αυτή την εποχή

Το cool & casual look της Ραφαέλλας Ψαρρού

Ραφαέλα Ψαρρού Instagram @rafaela_psarrou

Αυτή την εποχή τα πανωφόρια τα οποία επιλέγουμε μπορούν να μας διευκολύνουν ιδιαίτερα στην επίτευξη ενός cool και casual συνόλου το οποίο θα μας κάνει να αισθανόμαστε παράλληλα stylish όπως και ο εαυτός μας. Όλα τα cozy πανωφόρια μας είναι αναμφίβολα κάποια από τα items που μπορούν να μας χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχουν όμως κάποια κομμάτια τα οποία χωρίς στιλιστική προσπάθεια μας κατοχυρώνουν το casual cool look που θέλουμε. Ένα leather jacket μπορεί εύκολα να μας χαρίσει το άνετο στιλ που αποζηταμε.

Τα leather jackets ή αλλιώς biker jackets μπορούν να ενταχθούν στις εμφανίσεις κάθε γυναίκας όποιο κι αν είναι το στιλ της, τόσο λόγω του διαχρονικού χαρακτήρα τους όσο και λόγω της γκάμας επιλογών που διατίθεται στα fashion brands, καλύπτοντας έτσι κάθε είδος γούστου.

Τα πανωφόρια τα οποία επιλέγουμε μπορούν να μας διευκολύνουν ιδιαίτερα στην επίτευξη ενός casual chic συνόλου το οποίο θα μας προσφέρει άνεση και ταυτόχρονα στιλ. Την περίοδο της άνοιξης είναι σημαντικό να επιλέγουμε pieces τα οποία είναι επένδυση για την γκαρνταρόμπα μας και αναμφίβολα ένα leather jacket μπορεί να θεωρηθεί μία σημαντική προσθήκη στη συλλογή μας το οποίο μπορούμε να συνδυάσουμε με πολλά ανοιξιάτικα fashion items της γκαρνταρόμπας μας.

Έμπνευση για ένα casual cool look με ένα leather jacket μας χάρισε πρόσφατη ανάρτηση της Ραφαέλας Ψαρρού η οποία έδωσε το παρών σε ένα baby shower. Συγκεκριμένα, η Ραφαέλα Ψαρρού επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο leather jacket το οποίο συνδύασε με crop top σε καφέ σκούρα απόχρωση και denim παντελόνι σε loose γραμμή.

Δες την εμφάνισή της


Spring looks με ένα leather jacket για να αντιγράψεις



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ