Follow us

Μαρίνα Σάττι | Οι λεπτομέρειες του look με το οποίο θα εμφανιστεί στη Eurovision

Το look της από βερολινέζικο brand που επιλέγουν η Kylie Jenner, Gigi Hadid και η Cardi B.

MissBloom TEAM
Μαρίνα Σάττι Instagram

Η πρώτη πρόβα για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Μαρίνα Σάττι στη Eurovision για το 2024 πραγματοποιήθηκε και η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με την εμφάνιση της επί σκηνής ενώ μας έδωσε μία μικρή γεύση για όσα πρόκειται να δούμε. Στην σκηνή μαζί της ήταν οι χορευτές Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη, που συνοδεύει την τραγουδίστρια στα φωνητικά. Η ομάδα της ελληνικής αποστολής στη Eurovision έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και παρουσιάζοντας πρώτη φορά επί σκηνής το "Ζάρι".

Η Μαρίνα Σάττι για το look που θα συνοδεύει την ερμηνεία του τραγουδιού "Ζάρι" επέλεξε για ακόμη μία φορά το brand Ottolinger από το Βερολίνο με παρουσία στις Paris Fashion Weeks και αναφορές στα 00s και στα 90s. Στο εν λόγω brand είχε δείξει την προτίμηση της και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής, όπου σ' ένα από τα στιγμιότυπα, εκεί που μας ξεναγεί στην Ακρόπολη, εμφανίζεται φορώντας το Sprayed Hooded Jacket από τη συλλογή του Ottolinger. Για την εμφάνισή της στη Eurovision, επέλεξε μία mini μεταλλιζέ balloon φούστα σε λιλά χρώμα και cut out tank top, που μοιάζει να ενώνεται με την εντυπωσιακή φούστα. Το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες μπότες με λουριά από τη συλλογή του brand. To outfit της, που δημιούργησε σε συνεργασία με τη στιλίστριά της, Georgia Tal, η οποία επιμελήθηκε και τα looks του videoclip, επιχειρεί να αποτυπώσει το "balkan style" που ταιριάζει και στο ύφος του τραγουδιού.

Το brand Ottolinger το δημιούργησαν δύο γυναίκες σχεδιάστριες, οι Christa Bösch και Cosima Gadient το 2015 και είναι γνωστό για τα avant garde ρούχα του τα οποία έχουν επιλέξει ανάμεσα σε άλλες η Kylie Jenner, Gigi Hadid και Cardi B.

Πώς να δημιουργήσεις μία παραλλαγή του look της Μαρίνας Σάττι με κομμάτια από το brand Ottolinger

Μαρίνα Σάττι | Οι λεπτομέρειες του look με το οποίο θα εμφανιστεί στη Eurovision
Layered cut out tank top, Ottolinger


Bubble skirt, Ottolinger
Bubble skirt, Ottolinger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ