Follow us

Η εμφάνιση της απόλυτης λάμψης | Η Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision με Vrettos Vrettakos δημιουργία με 1 εκατ. κρυστάλλους

Η τραγουδίστρια και νικήτρια του διαγωνισμού το 2005, θα ανέβει στη σκηνή απόψε κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού.

MissBloom TEAM
elena paparizou

Μετά την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision 2024, στον πρώτο ημιτελικό και τα διθυραμβικά σχόλια, τη σκυτάλη παίρνει η Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια και νικήτρια του διαγωνισμού το 2005, θα ανέβει στη σκηνή απόψε κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού για να ερμηνεύσει το "My Number One".

Η Έλενα Παπαρίζου που χάρισε στην Ελλάδα πριν από 19 χρόνια τη μοναδική της νίκη στο διαγωνισμό θα επιστρέψει στη Eurovision 2024, με ένα special Sing-A-Long performance.

Η μοναδική εμφάνιση

Η εμφάνιση της απόλυτης λάμψης | Η Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision με Vrettos Vrettakos δημιουργία με 1 εκατ. κρυστάλλους

19 χρόνια μετά, η Έλενα θα σαγηνεύσει το κοινό της Ευρώπης με μια εκθαμβωτική εμφάνιση, στα χρώματα του μπλε της Ελλάδας, του χρυσού και του κίτρινου - συμβολίζοντας, την ελευθερία, τη δύναμη και το φως μέσα από αρχαϊκά μοτίβα.

Η κεντημένη κρυστάλλινη φόρμα είναι διακοσμημένη με 700 χιλιάδες κρύσταλλα, ενώ περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο κρυστάλλινο κορσέ και ασορτί μποτίνια δημιουργημένα με την ίδια τεχνική.

Elena

Για το look, χρειάστηκαν 300 ώρες κατασκευής και υλοποίησης και 1 εκατομμύριο κρύσταλλοι στο σύνολο. Την τελική πινελιά δίνουν τα χρυσά κρύσταλλα που πέφτουν σαν βροχή, δημιουργώντας κίνηση με διάχυτη λάμψη.

  • Custom dress: Vrettos Vrettakos
  • Shoes: Vrettos Vrettakos by Bilero
  • Styling: Άρης Γεωργιάδης
  • Hair: emirkape hair
  • Make up: myemilsson

Elena

Το συγκεκριμένο act θα αποτελεί μάλιστα την 5η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision, αφού το 2001 την απολαύσαμε ως μέλος των Antique στην Κοπεγχάγη της Δανίας, το 2005 έφερε τη νίκη για την Ελλάδα στο Κίεβο της Ουκρανίας, το 2006 υποδέχτηκε τους Ευρωπαίους στην Αθήνα, και το 2021 συμμετείχε στο εντυπωσιακό "Rock The Roof” party στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η πρόβα της Έλενας Παπαρίζου

Η πρόβα από την αποψινή εμφάνιση έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της στο Tiktok.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ