Follow us

Ο αλάνθαστος τρόπος να φορέσεις ένα floral παντελόνι σύμφωνα με τη Βάσια Κωσταρά

Η έξυπνη στιλιστική συμβουλή που προτείνει η Βάσια Κωσταρά.

MissBloom TEAM
vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Το προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και πιο συγκεκριμένα στο Instagram αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες που αγαπούν το σύγχρονο και ξεχωριστό στιλ. Ο λόγος για τη Βάσια Κωσταρά, που τόσο μέσα από τις συλλογές που φέρουν την υπογραφή της όσο μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, μας προτείνει συνεχώς έξυπνα στιλιστικά tricks για να εξελίξουμε το ντύσιμό μας.

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, η Βάσια Κωσταρά προτείνει τον αλάνθαστο τρόπο για να φορέσουμε ένα floral παντελόνι ή οποιοδήποτε εμπριμέ bottom. Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια μόδας συνδύασε ένα λευκό t-shirt με μία ψηλόμεση παντελόνα σε λουλουδάτο μοτίβο και πορτοκαλί αποχρώσεις. Η Βάσια Κωσταρά έκανε το look της ακόμα πιο ιδιαίτερο, κρατώντας μία τσάντα σε χαρούμενη κίτρινη απόχρωση.

Το λευκό t-shirt λειτουργεί ως καμβάς, ώστε να εξελίξουμε το look μας με κάποιο statement παντελόνι όπως αυτό της σχεδιάστριας. Το μυστικό λοιπόν για τις περιπτώσεις που θέλεις να φορέσεις ένα εντυπωσιακό bottom και δεν θέλεις να κάνεις κάποιο στιλιστικό ατόπημα είναι να το συνδυάσεις με ένα basic τοπ, όπως το λευκό t-shirt ή το λευκό πουκάμισο.

Δες εδώ το look της

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ