Follow us

Ένα σακάκι, έξι αποχρώσεις | Η αγορά από το Stradivarius που θα σε βάλει αμέσως σε ανοιξιάτικο mood

Το σακάκι είναι ένα από τα πιο must have πανωφόρια της άνοιξης.

street style Pixel Formula

Το σακάκι είναι ένα από τα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που έχει γνωρίσει μεγάλη στιλιστική εξέλιξη. Κάποτε, τα σακάκια ήταν αποκλειστικό προνόμιο του ανδρικού στιλ και τα φορούσαν οι άνδρες που είχαν κάποια θέση εξουσίας ή που απλώς ήθελαν το ντύσιμο τους να αποπνέει έναν αυστηρό χαρακτήρα. Πλέον, εδώ και δεκαετίες, το σακάκι ή blazer είναι ένα από τα κομμάτια που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη συλλογή της, ενώ έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σύμβολα του power dressing.

Διαβάστε Επίσης

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που όταν ξεκινά μία νέα σεζόν, δημιουργούν λίστα με όλα τα κομμάτια που θέλουν να προσθέσουν στη συλλογή τους, τότε όσον αφορά στην άνοιξη, το σακάκι θα πρέπει να βρίσκεται σε μία από τις πρώτες θέσεις. Αυτό το ανάλαφρο, αλλά τόσο κομψό πανωφόρι είναι ιδανικό για τη θερμοκρασία της άνοιξης, ενώ προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Συνεπώς, θα είναι μία από τις πρώτες σκέψεις που κάνεις όταν αναρωτιέσαι "ποιο είναι το ιδανικό πανωφόρι για το σύνολο μου;”. Ένας από τους λόγους που είναι must have για την περίοδο της άνοιξης είναι επειδή μπορείς να δημιουργήσεις layering. Να το συνδυάσεις δηλαδή με κάποιο άλλο πανωφόρι, ώστε να νιώθεις άνετα, ακόμα κι με τις εναλλαγές της θερμοκρασίας που υπάρχουν την άνοιξη.

Μία από τις τάσεις της μόδας που πρόκειται να μας απασχολήσουν πολύ φέτος την άνοιξη είναι τα έντονα χρώματα. Κόκκινο, φούξια, πράσινο, μπλε και άλλες bold αποχρώσεις πρόκειται να προσθέσουν έναν αέρα φρεσκάδας στις εμφανίσεις μας. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πώς θα υιοθετήσεις το εν λόγω trend, σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα σακάκι σε έντονο χρώμα.

Διαβάστε Επίσης

Ως fashion lovers, εμείς κάναμε τη δική μας έρευνα και καταλήξαμε σε ένα σακάκι από την ανοιξιάτικη συλλογή του Stradivarius που αξίζει την προσοχή σου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα σταυρωτό σακάκι, το οποίο θα βρεις σε έξι αποχρώσεις. Οι δύο από αυτές είναι ιδανικές για εσένα που αγαπάς τις ουδέτερες αποχρώσεις, αφού θα το βρεις σε μαύρο και λευκό. Ωστόσο, η πράσινη, μπλε, φούξια και lime εκδοχή του εν λόγω blazer είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Πώς μπορείς να το φορέσεις; Η απάντηση είναι "με τα πάντα”. Η γραμμή του brazer το καθιστά ιδανικό για σύνολα τόσο με παντελόνια, υφασμάτινα και τζιν, όσο και με φούστες ή φορέματα διαφορετικού μήκους. Συνεπώς θα ευχαριστηθείς να το φοράς.

Editor's Picks

Σταυρωτό σακάκι Stradivarius

Σταυρωτό σακάκι Stradivarius

Σταυρωτό σακάκι Stradivarius

Σταυρωτό σακάκι Stradivarius

Σταυρωτό σακάκι Stradivarius

Σταυρωτό σακάκι Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ