Follow us

Mini φούστες | Πώς θα υιοθετήσεις την top τάση της άνοιξης σύμφωνα με την Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου ακολούθησε το αγαπημένο στιλιστικό trick των γυναικών με στιλ.

athinao1konomakou Instagram @athinao1konomakou

Φέτος την άνοιξη, οι σχεδιαστές θέλησαν να περάσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αισιοδοξίας και εξωστρέφειας μέσα από τις συλλογές τους. Η σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι γεμάτη από χρώμα, γραμμές που αναδεικνύουν τη σιλουέτα και ρούχα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

SS22 Trends

Ωστόσο, εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε δύο trends που έχουν γίνει ήδη πολύ αγαπητά από τις fashionistas, αυτά θα είναι οι bold αποχρώσεις και οι mini φούστες.

Σχεδιαστές και οίκοι μόδας όπως οι Miu Miu, Chanel, Dior, Missoni, Prada, Versace, Givenchy, Coperni, Balmain και Max Mara πρόσθεσαν τις mini φούστες στις SS22 συλλογές τους, είτε ως key item μία εμφάνισης είτε μέρος ενός co-ord. Οι κοντές φούστες αναδεικνύουν το sexiness και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, ενώ μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Όσον αφορα στις αποχρώσεις, είναι πιο λαμπερές και χαρούμενες από κάθε άλλη χρονιά. Πορτοκαλί, πράσινο, φούξια, μοβ αναλαμβάνουν να ομορφύνουν κάθε εμφάνιση και έχουν άμεσα θετική επίδραση στη διάθεση μας. Τη λίστα με τα κορυφαία color trends ολοκληρώνουν δύο αποχρώσεις που δεν λείπουν ποτέ από τις καλοκαιρινές τάσεις. Ο λόγος για το κρεμ και το λευκό.

Η Αθηνά Οικονομάκου υιοθέτησε τις top τάσεις της σεζόν

Η Αθηνά Οικονομάκου, που ως γνωστόν αγαπά τη μόδα και έχει ένα πολύ προσεγμένο ντύσιμο, υιοθέτησε και συνδύασε τις δύο hot τάσεις της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο, συνδυάζοντας μία mini φούστα στην πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του lime με ένα λευκό cropped πουκάμισο με μανίκια καμπάνια. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Κομψό και πολύ θηλυκό, το σύνολό της είναι ιδανικό για αυτή την εποχή, ενώ η mini φούστα -που ανήκει στη νέα συλλογή του Project Soma- μπορεί να φορεθεί και με πιο casual συνδυασμούς. Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα ακολούθησε και την αγαπημένη στιλιστική συμβουλή των fashionistas για να υπάρχει αρμονία σε ένα σύνολο, αφού συνδύασε τη φούστα της με ένα λευκό πουκάμισο που κάνει tone down στο τελικό αποτέλεσμα.

Loading...

Styling Tips

-1

Ένας από τους λόγους που ξεχωρίζουμε το στιλ των Γαλλίδων είναι πως γνωρίζουν πως να δημιουργούν ισορροπία σε μία εμφάνιση. Για παράδειγμα, εάν φορέσεις μία mini φούστα, η οποία τονίζει τα πόδια σου, προτίμησε να τη συνδυάσεις με πουκάμισο, t-shirt ή μπλούζα που δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά.

-2

Ο συνδυασμός μίνι φούστα με cropped σακάκι θεωρείται κάπως ξεπερασμένο, ενώ δημιουργεί ένα αλλόκοτο αποτέλεσμα, αφού φαίνεται πως χωρίζει σε τμήματα τη σιλουέτα. Προτίμησε να τις συνδυάσεις με πανωφόρια που φτάνουν ή ξεπερνούν ελάχιστα το σημείο που ξεκινά η φούστα, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ σύγχρονο κοστούμι. Εναλλακτικά, μπορείς να τις συνδυάσεις με πιο μακριά πανωφόρια, όπως η καμπαρντίνα ή το παλτό, που δημιουργούν ένα κομψό και πολύ αρμονικό αποτέλεσμα.

-3

Η περίοδος της άνοιξης είναι ιδανική για να προσθέσεις στη συλλογή σου μία mini τζιν φούστα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική, ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή. Απέφυγε τις τζιν φούστες με σκισίματα, ξεβάμματα ή ξέφτια, και προτίμησε πιο minimal σχέδια.

-4

Εκτός από το μήκος της φούστας, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά και τη γραμμή της. Προσπάθησε να αποφύγεις τις mini φούστες με πολύ στενή γραμμή, το πλισέ και τα βολάν, αλλά και τις skater skirts, και προτίμησε mini φούστες σε Α γραμμή και φυσικά στο σωστό μέγεθος. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι πιο κομψό.

Editor's Picks

Τζιν φούστα High Waist H&M

Mini φούστα με φερμουάρ BSB

Μίνι πλεκτή φούστα Stradivarius

Φούστα ριχτή εμπριμέ Mango

Mini φούστα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ