Follow us

Η Εβελίνα Νικόλιζα υιοθέτησε την τάση που έχει διχάσει τις fashionistas και τους followers της

Οι fashionistas... και οι followers της Εβελίνας Νικόλιζα στο Instagram διχάστηκαν.

evelina_nikoliza Instagram @evelina_nikoliza

Κάθε σεζόν, ο κόσμος της μόδας απαρτίζεται από διάφορες τάσεις. Κάποιες έχουν τη σχεδόν καθολική εκδοχή των γυναικών που υιοθετούνται από το μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Κάποιες άλλες δεν προκαλούν τον ίδιο ενθουσιασμό και χάνονται μετά από μία σεζόν. Υπάρχει όμως και μία πολύ ξεχωριστή κατηγορία στα trends που αφορά τις τάσεις που διχάζουν τις fashionistas. Σε αυτή την περίπτωση, κάποιες fashionistas λατρεύουν το εν λόγω trend και κάποιες άλλες υπόσχονται πως δεν θα το υιοθετήσουν ποτέ. Μία τέτοια τάση υιοθέτησε πρόσφατα και η Εβελίνα Νικόλιζα.

Διαβάστε Επίσης

Πριν από μερικές ημέρες, η Εβελίνα Νικόλιζα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το σύνολο που φόρεσε στην εκπομπή του Alpha "Καλύτερα δεν γίνεται” με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, όπου συμμετέχει η ίδια. Στο εν λόγω look, η Εβελίνα Νικόλιζα φορά ένα midi φόρεμα σε γήινη απόχρωση και στις πιο κολακευτική γραμμή, δηλαδή την κρουαζέ. Αυτός ο τύπος φορέματος ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, αφού αγκαλιάζει τις καμπύλες και τις γραμμές του σώματος, αναδεικνύοντας τες με τον πιο θηλυκό τρόπο. Η Εβελίνα Νικόλιζα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι platform shoes σε animal print. Το στοιχείο που έκανε τη διαφορά και δίχασε τους followers της είναι πως η τραγουδίστρια συνδύασε τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της με ένα ζευγάρι κάλτσες. Η ίδια μάλιστα έγραψε στη λεζάντα της "Όταν έχει κρύο αλλά δεν έχεις κατεβάσει ακόμα τα χειμωνιάτικα”.

Το στοιχείο από το look της που φαίνεται πως δεν ενθουσίασε τις followers της είναι η προσθήκη της κάλτσας μέσα από τα πέδιλα. Πρόκειται μάλιστα για ένα trend που εν γένει ένα προκαλέσει ποικίλα συναισθήματα στις fashion experts. Κάποιες το αγαπούν και το φορούν τόσο σε casual όσο και σε βραδινές εμφανίσεις. Κάποιες άλλες ωστόσο είναι αρνητικές.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς οφείλουμε να παραδεχτούμε την Εβελίνα Νικόλιζα που πειραματίζεται με το ντύσιμό της, δοκιμάζει νέες τάσεις και διαφορετικούς συνδυασμούς. Το στιλ άλλωστε και εν γένει ο κόσμος της μόδας αξίζει να αντιμετωπίζεται ως ένας fun τρόπος για να ανακαλύψουμε τι μας ταιριάζει και τι όχι.

Διαβάστε Επίσης

Συνεπώς, εάν θέλεις να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Εβελίνας Νικόλιζα και να προσθέσεις τις κάλτσες ως αξεσουάρ-πρωταγωνιστή του στιλ σου υπάρχει τρόπος. Μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα των Παριζιάνων και να συνδυάσεις τα loafers σου με λευκές κάλτσες έως τον αστράγαλο κυρίως όταν φοράς φούστες, φορέματα ή ankle cut παντελόνια. Για ένα ακόμα πιο pop αποτέλεσμα, σου προτείνουμε να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με κάλτσες σε pop χρώματα όπως το κόκκινο ή το πράσινο, διακοσμημένες με μικρά στρας ή πέρλες, ή ακόμα και από glittery υλικά και να τα συνδυάσεις με τις γόβες και τα πέδιλα σου. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σύγχρονο και ξεχωριστό.

Το look της Εβελίνας Νικόλιζα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ