Follow us

Κομψές εμφανίσεις | Πώς να τις δημιουργήσεις ώστε να ξεχωρίσουν;

Τα κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά σε κάθε περίσταση.

MissBloom TEAM
modivo

Κάθε εποχή με την παρουσίαση των καινούργιων κολεξιόν, υπάρχουν κομμάτια που ξεχωρίζουν για την κομψότητα τους. Είτε πρόκειται για πουκάμισα είτε για φορέματα, οι πιο αγαπητές μάρκες εγγυώνται πως τα κομμάτια αυτά θα κάνουν τη διαφορά σε κάθε περίσταση.

Ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σου με φινετσάτα ρούχα μπορείς πολύ εύκολα να τα συνδυάσεις με υποδήματα και αξεσουάρ που θα απογειώσουν το σύνολό σου. Επομένως, τόσο οι καθημερινές σου εμφανίσεις όσο και τα επίσημα σύνολά σου θα εκπέμπουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας ή δημιουργώντας καινούργιες;

Ένα από τα βασικότερα ερωτήματα που απασχολούν πολλές γυναίκες είναι το κατά πόσο θα πρέπει να ακολουθούν τις τάσεις που επιβάλλει η μόδα. Η απάντηση έγκειται στο αν τα κομμάτια που παρουσιάζονται ως ιδανικά, την εκάστοτε εποχή, σε αντιπροσωπεύουν.

Αν τα σχέδια, τα κοψίματα, τα χρώματα αλλά και το ύφος των ενδυμάτων και των υποδημάτων συμβαδίζει με τις προσωπικές σου προτιμήσεις τότε ακολούθησε τη μόδα και επίλεξε κομμάτια που ταιριάζουν στον σωματότυπό σου.

Οι φετινές κολεξιόν των μεγαλύτερων οίκων μόδας δίνουν έμφαση στην κομψότητα. Έτσι, στην αγορά θα βρεις ρούχα και παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και μπορούν να συνδυαστούν με μεγάλη ποικιλία άλλων κομματιών για να προσαρμοστούν σε όλες τις περιστάσεις.

Κομψές εμφανίσεις | Πώς να τις δημιουργήσεις ώστε να ξεχωρίσουν;

Φινετσάτα κομμάτια που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σου

Τόσο τα ρούχα όσο και τα υποδήματα, σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθούν στη βελτίωση της αυτοπεποίθησης των γυναικών. Ακόμα και τα εσώρουχα, όπως αυτά που θα βρεις στο modivo.gr θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς όμορφα και να εκφράσεις πιο έντονα τη θηλυκότητά σου.

Ρούχα και υποδήματα που ξεχωρίζουν σε κάθε εμφάνιση

Ξεκινώντας με τα ρούχα, υπάρχουν διάφορες επιλογές που προάγουν την κομψότητα σε μια εμφάνιση. Το ίδιο ισχύει και με τα διαθέσιμα υποδήματα. Συνδυάζοντας αυτά τα δύο κομμάτια της μόδας μπορείς να δημιουργήσεις αξέχαστες εμφανίσεις.

Επαγγελματικό σύνολο: Για μια μέρα στη δουλειά μπορείς να επιλέξεις ένα υφασμάτινο παντελόνι αλλά και ένα κομψό λευκό πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

Μια καθημερινή εμφάνιση: Για ένα casual ντύσιμο, συνδύασε ένα τζιν παντελόνι με μια μονόχρωμη μπλούζα και ένα δερμάτινο μπουφάν. Τα sneakers είναι η ιδανική επιλογή ώστε να είσαι άνετη και φινετσάτη όλη μέρα.

Βραδινή έξοδος: Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου, επίλεξε ένα από τα πιο ιδιαίτερα βραδινά φορέματα που θα βρεις στο MODIVO και συνδύασέ το με μοναδικά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Αξεσουάρ που θα τραβήξουν την προσοχή

Για να ολοκληρώσεις μια εμφάνιση σας με κομψότητα δεν έχεις παρά να επιλέξεις τα κατάλληλα αξεσουάρ. Υπάρχουν διάφορες επιλογές που θεωρούνται ιδανικές για να αναβαθμίσουν το σύνολό σου.

Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις ένα ξεχωριστό κολιέ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Επίσης, πρόσθεσε μια τσάντα, είτε σε μικρό είτε σε μεσαίο μέγεθος, ώστε να προσθέσεις λίγη φινέτσα στο ντύσιμό σου.

Τέλος, για μια δόση επιπλέον πολυτέλειας, επίλεξε μια δερμάτινη ζώνη και ένα μεταξένιο φουλάρι. Τα χρώματα των συγκεκριμένων αξεσουάρ θα πρέπει να συνδυάζονται κατάλληλα και με τις αποχρώσεις της υπόλοιπης εμφάνισης ώστε να μη φαίνονται ξένα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ