Μόδα12 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2020

Τρία tips για να είναι το μαγιό σου πάντα σαν καινούργιο

Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φαντάζεσαι

Τρία tips για να είναι το μαγιό σου πάντα σαν καινούργιο

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και οι εξορμήσεις στην παραλία μας περιμένουν. Το μαγιό λοιπόν αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια που θα μας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες. Με τα τρία tips που ακολουθούν θα καταφέρεις να το διατηρήσεις σαν καινούργιο όσες φορές κι αν το φορέσεις και δε θα χρειαστεί να ανανεώσεις τη συλλογή σου επειδή σε απογοήτευσε και χάλασε.

Τι μαγιό να πάρω; Πριν αγοράσεις δες τι φορούν τα it-girls

Πρόσεξε πώς το πλένεις

Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Το αγαπημένο σου μαγιό, όσο και αν σε δυσκολεύει, καλό θα είναι να το πλένεις πάντα στο χέρι. Το πλυντήριο ταλαιπωρεί κάπως τα ρούχα και έτσι είναι πιθανό σιγά σιγά να καταστρέψει το μαγιό σου. Καλύτερα λοιπόν κάνε την καρδιά σου πέτρα και κάνε αυτόν τον κόπο για να το διατηρήσεις περισσότερο καιρό σαν καινούργιο.

Δώσε σημασία στο στέγνωμα

Πρώτα από όλα μην το αφήνεις να στενγώνει κάτω από τον ήλιο, ιδιαίτερα όταν έχεις κάνει μια βουτιά και είναι γεμάτο αλάτι. Κάνε αλλαγή και, όταν είσαι στο σπίτι σου και το πλένεις, άστο να στεγνώσει στη σκιά. Επιπλέον απόφυγε να το στραγγίζεις με βίαιο τρόπο και ιδανικά άπλωσέ το σε μια επίπεδη επιφάνεια και άστο εκεί, μιας και με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσει την ελαστικότητά του για περισσότερα χρόνια.

Αποθήκευσέ το σωστά

Οι περισσότεροι όταν έρχεται οι ώρα να αποθηκεύσουμε τα μαγιό μας απλώς τα κάνουμε ένα «κουβάρι», τα βάζουμε σε μια σακούλα και τα πετάμε κάπου στη ντουλάπα μας. Λάθος. Χάρισε λίγο παραπάνω χρόνο στο αγαπημένο σου μαγιό, που τόσο σε βοηθήσε να περάσεις καλά στις διακοπές σου. Προτίμησε να το τοποθετήσεις απλωμένο (και όχι κουβαριασμένο) ανάμεσα σε άλλα καλοκαιρινά ρούχα που θα διπλώσεις έτσι κι αλλιώς και θα τοποθετήσεις όμορφα και περιποιημένα μέσα στη ντουλάπα σου και ενδεχομένως σε κάποια θήκη.

Η Τάμτα φόρεσε δύο ολόσωμα μαγιό φέτος που αποτελούν μεγάλες τάσεις και μας δίνουν ιδέες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network