Follow us

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ όπως παρουσιάστηκαν στις Haute Couture συλλογές Chanel & Dior

Tα περίτεχνα headbands και το nude makeup πρωταγωνιστούν και στους δύο οίκους.

dior Dior

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για την Άνοιξη / Καλοκαίρι ᾽21, ο ένας μετά τον άλλον οι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις Haute Couture συλλογές τους, με τους οίκους Christian Dior και Chanel να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας.

Μας εντυπωσίασαν όχι μόνο με τα υπέροχα, σαν βγαλμένα από παραμύθι, φορέματα, τουαλέτες και κοστούμια τους, αλλά και με τα εμπνευσμένα beauty looks που δημιούργησαν στα μοντέλα, απόλυτα εναρμονισμένα με το πνεύμα των συλλογών τους.

Chanel S/S 21

H Global Creative Makeup and Colour Designer του οίκου Chanel, Lucia Pica, πιστή στο no makeup trend, επέλεξε για άλλη μια φορά να κρατήσει φυσικούς τους τόνους του μακιγιάζ, ώστε να ταιριάζει με το άκρως ρομαντικό ύφος των ρούχων. Sunkissed όψη στο δέρμα, πλούσια φυσικά φρύδια, bronzer αντί για ρουζ στα ζυγωματικά και soft brown σκιές στα βλέφαρα, ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του makeup look των μοντέλων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παρέλειψε το χρώμα στα χείλη. Ένα μακιγιάζ που θα μπορούσε να είναι η έμπνευση για τα bridal makeup looks του φετινού καλοκαιριού.

Έμπνευση για τα νυφικά looks όμως θα μπορούσαν να αποτελέσουν και τα χτενίσματα των μοντέλων, και πολύ περισσότερο τα floral crowns που φορούσαν στο κεφάλι τους. Ο hairstylist Damien Boissinot επέλεξε να διακοσμήσει τα sleek χτενίσματά τους με πανέμορφα λουλούδια, που έδειχναν τέλεια στις χαμηλές, αυστηρές αλογοουρές τους.

Loading...
Loading...
Loading...

Christian Dior S/S21

Ο οίκος Dior με τη σειρά του μας μετέδωσε τη δική του οπτική για τη φυσική ομορφιά, με ένα αινιγματικό φιλμ που παρουσίαζε την Haute Couture Collection του. Πλούσια και πολυτελή υφάσματα ντύνουν τις ηρωἰδες της μικρής αυτής ταινίας, καθεμία από τις οποίες αντιπροσωπεύει τις αντίστοιχες φιγούρες των καρτών ταρώ. Το μυστήριο, ο ερωτισμός, όλη η μαγεία που αποπνέει το φιλμ και η ενδιαφέρουσα ιστορία που αναδεικνύεται μέσα από αυτό, αντικατοπτρίζεται στα beauty looks όλων των πρωταγωνιστριών του, τόσο μέσα από το μακιγιάζ όσο και μέσα από τα hair accessories.

Ο Peter Philips, Creative and Image Director του οίκου, επέλεξε κι αυτός να υμνήσει τη φυσική ομορφιά. Όπως δήλωσε ο ίδιος, απαλή, φωτεινή επιδερμίδα και λίγη υποψία χρυσής σκιάς στα μάτια ήταν τα χαρακτηριστικά που κυριάρχησαν στα looks των μοντέλων, ενώ με ένα lip balm έδωσε λάμψη και πλήρη ενυδάτωση στα χείλη τους.

Αναφορικά με τα μαλλιά, ο Guido Palau προτίμησε εντυπωσιακά up-dos που διανθίστηκαν με περίτεχνα headbands, και θα μπορούσε κανείς να πει ότι θύμιζαν παραμυθένια στέμματα.

Loading...
Loading...
Loading...

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ