Follow us

H Selena Gomez σού δείχνει πώς να βαφτείς του Αγίου Βαλεντίνου

H γοητευτική star μάς δίνει αρκετό inspo για την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου.

selena gomez Abaca

Βρισκόμαστε λίγες μόλις μέρες πριν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, και είτε είσαι single είτε σε σχέση, είναι μια πολύ καλή αφορμή για να λάμψεις.

Δες εδώ: Πώς να βαφτώ του Αγίου Βαλεντίνου; | 10 ιδέες μακιγιάζ για άκρως θηλυκό look

Μπορεί να έχεις κανονίσει κάποιο ρομαντικό ραντεβού εντός σπιτιού ή μια χαλαρή βόλτα με τον αγαπημένο σου - ή ακόμα και με την κολλητή σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες ψάχνουμε μικρές αφορμές για να περιποιηθούμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας και να φορέσουμε τα (ξεχασμένα στο ντουλάπι) καλλυντικά μας.

Η Selena Gomez πάντα αποτελεί έμπνευση για τα makeup looks μας, μιας και είναι πάντα προσεγμένα και αναδεικνύουν τη φυσική της ομορφιά. Και ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου είναι ό, τι πρέπει για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου και να λάμψεις.

Δες εδώ: Τα ιδανικά κουρέματα για εύκολο καθημερινό hairstyling χωρίς θερμότητα

Δες παρακάτω μερικά makeup looks της Selena Gomez:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Η τραγουδίστρια είναι fan τόσο του κόκκινου, σέξι κραγιόν όσο και των πιο ρομαντικών looks με απαλές, διακριτικές αποχρώσεις στα μάτια και στα χείλη, λίγη λάμψη στην επιδερμίδα, ακόμα και λουλούδια στα μαλλιά - ένα hair trend που ανέδειξε και ο οίκος Chanel στην τελευταία επίδειξή του. Εμάς μάς αρέσουν όλα!

Δες επίσης: Η Shakira έγινε κοκκινομάλλα | Δες το νέο hair look της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ