Follow us

Galentine's Day | Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις φέτος στις φίλες σου

Με έμπνευση από τη ρομαντική κωμωδία To All the Boys I’ve Loved Before: Always and Forever.

Beauty άγιος βαλεντίνος Istock Photo

Ποιος είπε ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μόνο για ζευγάρια; Αν είσαι single γιόρτασε την Galentine's day διοργανώνοντας το πιο fun Zoom Girls Night In Party, παρακολουθώντας την απόλυτη ρομαντική κωμωδία του Netflix, To All the Boys I’ve Loved Before: Always and Forever.

Πριν ξεκινήσει η προβολή, στείλ' τους τα δώρα τους: 3 beauty kits με την συμμετοχή των αγαπημένων αποκλειστικών brands Benefit Cosmetics, LANEIGE και Sephora Collection, όλα εμπνευσμένα από την εφηβική ατμόσφαιρα της ιστορίας.

Galentine's Day | Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις φέτος στις φίλες σου

Στην skincare addict της παρέας χάρισε το σετ Netflix x Laneige, το οποιο περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα του brand-Cica Sleeping Mask και Sweet Candy Lip Sleeping Mask- για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Στην makeup lover της παρέας χάρισε το Benefit x Netflix set, το οποίο περιλαμβάνει το POREfessional Primer, που ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων και των λεπτών γραμμών, αλλά και τη μάσκαρα φρυδιών Gimme Brow.

Στην αναποφάσιστη της παρέας χάρισε το Sephora Collection Beauty Essentials Kit, το οποίο περιέχει αγαπημένα προϊόντα τόσο για την περιποίησης της επιδερμίδας, όσο και για το μακιγιάζ και τα μαλλιά -Coconut Face Mask, Size Up Waterproof Mascara, Glossed #120 Fly και 3 μοναδικά κλιπ μαλλιών-.

Αφού ανταλλάξατε δώρα, φορέστε τις πιο comfy πιτζάμες σας, φτιάξτε ποπ κορν και ετοιμαστείτε να δείτε πού θα καταλήξει η σχέση της Lara Jean και του Peter Kavinsky.

Θα τα βρεις αποκλειστικά στο www.sephora.gr & Mobile app.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ